Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 20197 yıl comment_507782 Şimdi, Tuncay A. yazdı: Focccus ile, şerit takip kapatıp deneyebilirsiniz. O zaman çıkacaktır. yazıyordum ki cevap geldi :d Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 20197 yıl Yazar comment_507817 Şerit takibi kullanamıcaz o zaman ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 20197 yıl Yazar comment_507836 Tekno paket araca navigasyon işini yapan ilk kişi miyim merak ettim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 20197 yıl comment_507861 11 saat önce, Caner YC. yazdı: Tekno paket araca navigasyon işini yapan ilk kişi miyim merak ettim Hiç tekno paket olmayan araca tekno paket yapıp çalıştıran arkadaşlar varken çok anlamsız bir soru olmuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 20197 yıl comment_507862 Şimdi, Semih O. yazdı: Hiç tekno paket olmayan araca tekno paket yapıp çalıştıran arkadaşlar varken çok anlamsız bir soru olmuş. Kesinlikle... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 20197 yıl Yazar comment_507888 7 saat önce, Tuncay A. yazdı: Kesinlikle... O kadar ilerlediniz demek helal olsun :))) Peki forumda navigasyonlu tekno paket olan araç sahibi var mı acaba bu işin standartı ne onu merak ediyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 20197 yıl comment_507890 24 dakika önce, Caner YC. yazdı: O kadar ilerlediniz demek helal olsun :))) Peki forumda navigasyonlu tekno paket olan araç sahibi var mı acaba bu işin standartı ne onu merak ediyorum Varsa, görürse yazar ? Allah’ın kulu ise tabi bir de o şartınız vardı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 20197 yıl comment_507891 Bir saat önce, Caner YC. yazdı: O kadar ilerlediniz demek helal olsun :))) Peki forumda navigasyonlu tekno paket olan araç sahibi var mı acaba bu işin standartı ne onu merak ediyorum Yazıldı zaten. Orta ekranda gözüküyor, paylaştığınız resimdeki gibi. Araç resmi olan taraf şerit takip için kullanılıyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın