Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 20197 yıl comment_507173 Ps. Aracımı alalı 6 ay oldu aylık ortalama 1500km kullanıyorum. Lpg taktırmayı düşünüyorum bu konuyla ilgili deneyimi olan var ise yardımcı olursanız sevinirim. Çevremde zavoli, brc önerileri geldi taktırma başın ağrır , satarken zorlanırsın , hala taktırmadınmı diyenler var. Lpg ustaları sıkıntı olmaz diyor. Birde sizlerin fikrini alayım istedim. Şimdiden teşekkürler.... Bu arada club a yeni katıldım , herkese kazasız belasız günler dilerim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 20197 yıl comment_507176 Otomatik MesajBu konu, Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Otomobiller Hakkında > Yakıt ve Lpg Konuları kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 20197 yıl comment_507177 Aynı araca ben taktırdım 6 ay kullanıp sattım gayet memnundum. SUV almak için sattım. Tek sorun subap daha geçen hafta arkadaşım 160k km de subapları yaktı. çelik ile değiştirdi şimdi sorun yok. Çok kafaya takılacak mevzu değil. Amortisman açısından atiker öneririm diğerlerinin pek bi mantığı yok bence. direk gidin takın özetle pişman olmassınız. Atiker grand işinizi fazlası ile görecektir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 20197 yıl comment_507178 Atiker grand yada lovato obd2 iyidir. Dert etmeyin. Yıllardır LPG kullanıyorum ve memnunum.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın