Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Manuel Vitesli Araclarda Serit Ortalama Asistani


Ercan Özgönül

Soru

Aracin kullanma klavuzunda yazdigi kadariyla otomatik serit ortalama sisteminin devreye girme kosullarindan birisi soyle verilmis: "Dur-kalk bulunan uyarlamalı hız sistemi açık olduğunda."

 

Dur-kalk sistemi dogal olarak yalnizca otomatik araclarda mevcut ve haliyle manuel araclarda serit ortalama sistemi de bulunamiyor. 

 

Serit ortalama sistemi neden otomatik vitese ihtiyac duyuyor sorusuna pazarlama stratejisi disinda cok mantikli bir cevap bulamadim. Sonucta manuel vitesli araclarda da adaptif hiz sabitleme ve seritte kalma asistani mevcut. Diger bir sorum da bu sistemin yazilim modifikasyonu ile acilip acilamayacagi. Arastirdim ama yeterli bilgiye ulasamadim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 1 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Şerit ortalama böyle çalışıyor aynen otonom 2 seviyesi için gerekli şartlardan. Şeritte kalma yardımcısı hala açık kalabiliyor ama adaptif hız sabitleme olmasa da. Sonra açılır mı sorusuna benim yanıtım yok bi bakmak lazım modülleri vs aynı mı sadece kapalı mı bırakılmış hepsi olabilir. Rusya'da MK4 de satılmadığı için bu tür şeylerin araştırılması eskisi gibi kolay olmayacak. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.