Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 20197 yıl comment_504428 Merhaba, Şu ön göğüsteki cd takılan bölgedeki plastik üst büyük kapak tan gelen çıtırtı seslerine çözüm bulan oldumu. Hele güneş altında kaldığında batçıklara girerken yerdeki tüm beyaz çizgiler burdayız diyor. Araba yalıtım anlamında çok güzel fakat o parça komple mühendislik katliamı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 20197 yıl comment_504430 aksesuarcılarda satılan dekoratif renkli ip gibi parçaları aralarına sokarsanız ses kesiliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 20197 yıl comment_504444 Aksesuarcı birisine gidin veya kendiniz yapabilirseniz o parçayı kaldırın. İç kısmına sünger takviyesi yaptığınızda ses felan kalmayacaktır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 20197 yıl Yazar comment_504451 6 saat önce, Osman Türkol yazdı: aksesuarcılarda satılan dekoratif renkli ip gibi parçaları aralarına sokarsanız ses kesiliyor Resim atma şansınız var mı? Teşekkürler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 20197 yıl comment_504534 Hocam aynısı bende de vardı. Servise gittim ve anlattım. İzolasyonda sorun varmış. Desteklediler. Şimdi yok çok şükür. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın