Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Mk 2,5 Comfort Paket Merceksiz Fara Led Xenon Tavsiyesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar,

2011 comfort mk 2,5 kasa merceksiz fara gece aydınlatması çok iyi olan led xenon taktırmak istiyorum önerilerinizi alabilir miyim? 

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Mithat F yazdı:

merceksiz fara gece aydınlatması çok iyi olan led xenon taktırmak istiyorum

Merhaba.Burada merceksiz fara led veya xenon tavsiyesi verecek birini bulabileceğinizi pek sanmıyorum.Çünkü far yapınız halojen ampuller için uygun.Bu fara led yada xenon ampul taktığınız taktirde karşı yönden gelen sürücülerin yolculuğunu tehlikeye atmış olursunuz.Gece sürüşlerinde kendi görüşünüzü artırmak isterken karşı yöndeki sürücünün görüşünü azaltmaya hakkınız yok.Yinede karar sizin tabiki.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Haklısın üstad o konu da kafamı epey bir karıştırıyordu benim amacım hem önümü daha iyi aydınlatsın hem de aracıma biraz görsellik katsın istedim bu videodaki farlardan birisini alsam amacıma hizmet eder mi bilemedim? Videodaki farlar halojen sanırım

Mithat F tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Evet halojen ampul videodakiler.Yakın zamanda bende aynı arayışa girdim.Osram cool blue intense ampul aldım.Aydınlatması standart halojen ampule göre daha iyi.Ama mavilik yada beyazlik olarak çok tatmin edici değil.Sarı değilde hafiften beyaza çalan açık parlak sarı yanıyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Görsellik olarak yani beyazlık olarak bildiğiniz daha tatmin edici önereceğiniz ampül var mı peki? 

Yanıtlama zamanı:

LED ayrı bir şey XENON ayrı bir şey bu terimleri sitede aratıp geçmiş konulara baktınız mı? Birçok öneri zaten olması gerekiyor ve bunların çoğu yasal değil. Karşınızdakini kör edecek modifiyeyi bizim için yapmayın ? 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
5 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

LED ayrı bir şey XENON ayrı bir şey bu terimleri sitede aratıp geçmiş konulara baktınız mı? Birçok öneri zaten olması gerekiyor ve bunların çoğu yasal değil. Karşınızdakini kör edecek modifiyeyi bizim için yapmayın ? 

Çoktan vazgeçtim bile göz almayan halojen far araştırıyorum işin aslı aracı yeni aldım mekanik sorunları var su eksiltiyor nedenini bulmamız için aracı bırakman lazım dediler o da işime gelmedi bu sebepten modifiye işlerini sonraya bıraktım 

Yanıtlama zamanı:

Tüm araçlarımı alır almaz uzun kısa ampüllerini osram night breaker unlimited ile değiştirdim. Focusumda ki ampül (5 yıllık)  1 ay kadar önce patladı. Bu sefer osram lazer aldım. Bana unlimitedler daha iyiymiş gibi geldi.

Merceksiz sistemde iyi aydınlatma istiyorsanız tavsiye ederim. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
29 dakika önce, Fırat Ö. yazdı:

Tüm araçlarımı alır almaz uzun kısa ampüllerini osram night breaker unlimited ile değiştirdim. Focusumda ki ampül (5 yıllık)  1 ay kadar önce patladı. Bu sefer osram lazer aldım. Bana unlimitedler daha iyiymiş gibi geldi.

Merceksiz sistemde iyi aydınlatma istiyorsanız tavsiye ederim. 

Çok teşekkürler hocam mk 2,5 a h7 mi almamız lazım ayrıca görsel olarak da beyazı göze hoş geliyor mu sizce

Mithat F tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
22 saat önce, Mithat F yazdı:

Çok teşekkürler hocam mk 2,5 a h7 mi almamız lazım ayrıca görsel olarak da beyazı göze hoş geliyor mu sizce

Kısalar h7 uzunlar h1. Aydınlatma olarak çok iyi. Ama beyaz değil. Normal ampüller gibi sarı da değil. İkisinin ortası ama sarıya daha yakın. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
11 saat önce, Fırat Ö. yazdı:

Kısalar h7 uzunlar h1. Aydınlatma olarak çok iyi. Ama beyaz değil. Normal ampüller gibi sarı da değil. İkisinin ortası ama sarıya daha yakın. 

teşekkürler hocam muhtemelen osram unlimited taktıracağım

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.