Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 20197 yıl comment_504150 önceden depoyu doldurduğumda 800 km nin üzerinde gösterirdi. dün doldurduğumda 673 km gösterdi. Ama gittiğim km ile yol bilgisayarın gösterdiği değer yine 800 km civarında. yol bilgisayarındaki değer neden düşük gösteriyor olabilir? Ayrıca şehir içi kullanımda bir depo ile ne kadar km yapıyorsunuz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 20197 yıl comment_504153 26 dakika önce, Ali Gök yazdı: Ayrıca şehir içi kullanımda bir depo ile ne kadar km yapıyorsunuz? Hocam bunu neden soruyorsunuz? Merakımdan soruyorum nasıl bir faydası olacak? Çünkü hiçbir şekilde kimseye örnek olamaz kimsenin menzili. Motor ve şanzıman ne ise bunun yakıt kategorisinde insanlar tüketim paylaşıyor, hepsinin ortalamasını alın bari o daha faydalı olacaktır. Yazdığınız km’leri anlamadım tam olarak. Menzilden bahsediyorsanız, bu son tüketim değerine göre artar veya azalır. Gidilen yol ise malum sabittir gidilen yol aktarılır Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 20197 yıl comment_504333 Depoyu fullemeden önce çok sakin bir sürüş yaparsanız fullediğinizde menzil 1000 km de gösterebilir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın