Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 20197 yıl comment_503090 Merhaba, 2017 kuga sysnc 3 versiyon 3.00 için özel cihas ve fordscan kullanarak detaylı bilgi alabilirmiyim, yada gizli hangi güzel özellikler açılabilir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 20197 yıl comment_503091 Gizli değil de bunlara pasif desek daha doğru olur, bir de "güzel/çirkin" yerine "yararlı/yararsız" oldukları tartışılır; yani kişiye göre değişir, bence çoğu olmasa da olur. Sizin neye ihtiyacınız var mesela? Focus için yazılan başlığa baktınız mı, buradakilerin hangisi sizde yok ve olmasını istiyorsunuz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 20197 yıl comment_503114 Kuga için; hıza bağlı otomatik kilitleme aktif edilebilir. Pasif alarm devreye alınabilir (kapılar anahtarsız açıldığında alarm çalar, kaputta ufak bir işlem gerektirir). Sync 3 ile ilgili yapılabilecekleri, ilgili başlıklarda ben de paylaşmıştım. Bunların haricinde yapılabilecekler donanım ilavesi istiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 20197 yıl comment_504532 Murat Bey bu otomatik kilit ve kapıların açılışındaki özellikleri nasıl aktive ediyoruz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 20197 yıl comment_504855 Forscan programı ile, elm lazım. --0 dakika sonra eklendi-- Detaylar forumda var Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 20197 yıl comment_505520 03.06.2019 - 22:05 tarihinde, Murat Kav. yazdı: Forscan programı ile, elm lazım. --0 dakika sonra eklendi-- Detaylar forumda var Murat Bey 2017 focusumda forscan ile otomatik kapı ve alarmı etkinleştirdim. Fakat korna ile geri bildirim olsun camların açılış kapanış sürelerini kısaltma olsun korna geri bildirimi olsun 120 kmyi geçince sesli ikaz olsun bunları nasıl yapacağımı 2 gündür araştırıyorum hiçbir bilgi bulamadım bilginiz var mı Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 20197 yıl comment_505541 11 saat önce, Ahmet Yerebakan yazdı: Murat Bey 2017 focusumda forscan ile otomatik kapı ve alarmı etkinleştirdim. Fakat korna ile geri bildirim olsun camların açılış kapanış sürelerini kısaltma olsun korna geri bildirimi olsun 120 kmyi geçince sesli ikaz olsun bunları nasıl yapacağımı 2 gündür araştırıyorum hiçbir bilgi bulamadım bilginiz var mı Kugada alarmı etkinleştirdiyseniz, kilitlemeye iki kez basınca korna sesi geliyor olmalı. Diğerlerini ben de bilmiyorum. Forscan ile yapılamıyor o ayarlar maalesef. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 20251 yıl comment_520179 15.06.2019 - 00:07 tarihinde, Ahmet Yerebakan yazdı: Murat Bey 2017 focusumda forscan ile otomatik kapı ve alarmı etkinleştirdim. Fakat korna ile geri bildirim olsun camların açılış kapanış sürelerini kısaltma olsun korna geri bildirimi olsun 120 kmyi geçince sesli ikaz olsun bunları nasıl yapacağımı 2 gündür araştırıyorum hiçbir bilgi bulamadım bilginiz var mı Bcmi bolumumde otomatik kilitleme yi bulamadım yardımcı olur musunuz Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın