Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201115 yıl comment_2372 Şaka yapıyom be yaa abe yapma bana böyle Yapma böyle şakalar, bende paranoya var Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201115 yıl Yazar comment_2373 Yapma böyle şakalar, bende paranoya var okey Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201115 yıl comment_2387 Allah korumuş. Allah Hepimizi ve sevdiklerimizi böyle kanı bozuklardan esirgesin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201115 yıl comment_2446 Allah korumuş sizi. bizimde bir aile dostumuz toyota corollası ile çeşme otobanında petrolde duruyor eşinin kolunda 4-5 tane bilezik varmş. petrolde işleri bittikten sonra biniyorlar arabaya ilerliyorlar 5-10 km gidince arkalarından bi tane tempra yaklaşıyor yanlarına gelince adam silahı göstererek sağa çekmelerini istiyor bizimkiler hiç durayıp basıp gidiyolar 20 km civarı peşinden geldikten sonra peşlerini bırakmışlar. Dikkatli olmak lazım kötü niyetli insalar çoğaldı. Allah korusun bizleri. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201115 yıl comment_2477 Evet çok dikkatli olmak gerek bu devirde. Ne zaman nerden ne geleceği hiç belli olmuyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 201214 yıl comment_59369 ben işim gereği smith wesson tb-32 kullanıyorum malum hergün yüklü miktarda nakit taşıyorum bana biri böle yamuk yapıcak beynine kanal tedavisi yaparım nezaman öldüğünü anlamaz allah iyileri belaya karşı hazırlıksız kılmasın çok koyar adama böle bi durum .. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın