Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 20197 yıl comment_501577 Selamin aleykum arkadaslar 2011 model focus 3 dizel 115 beygir manuel titanyum x paket aracım var start stopunu 1 ay once yaptirmama rağmen yine ariza verdi sürekli start stopun isigi yaniyor nedenini bilen var mi yapan ustaya söyledim akudendir diyor sizce sorun ne olabilir ayrica aküsüde yeni... saygılar Nisan 21, 20197 yıl MehmetK. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 20197 yıl comment_501578 Forumdaki diğer konuları okuyabildiniz mi? Arama yaparak geçmişte yazılan tüm problemlere hızlıca erişebilirsiniz.Eğer oradaki sonuçlarlar çözüm ulaşamazsanız tekrar buradan yazabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 20197 yıl comment_501580 31 dakika önce, MehmetK. yazdı: Selamin aleykum arkadaslar 2011 model focus 3 dizel 115 beygir manuel titanyum x paket aracım var start stopunu 1 ay once yaptirmama rağmen yine ariza verdi sürekli start stopun isigi yaniyor nedenini bilen var mi yapan ustaya söyledim akudendir diyor sizce sorun ne olabilir ayrica aküsüde yeni... saygılar akünüz ne? marka model Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 20197 yıl Yazar comment_501588 Celik aku ama akuden oldugunu sanmiyorum yani isik yakmaz ondan once mutlu aku vardi ondada calismiyordu ve isik yakiyordu Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 20197 yıl comment_501617 start stoplu aküler farklıdır bilginiz olsun ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 20197 yıl comment_501636 1. problem aküden olabilir. 2. olarak BMS denile batarya monitor system'e bakılmalı. 3. olarak VQM ; voltaj kalite modülü. Bunların dışında debriyaj sensörü. Viteste Nötr sensörü. aracın hız sensörü. Fren hidrolik basıncı, İç ortam sıcaklığı dış ortam sıcaklığı gibi etmenlerden de olabilir ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 20197 yıl Yazar comment_501676 Yani çıkmazin icindeyiz en son debriyaj sensoru degistirdi usta bide yazilim atti duzeldi 1 ay felan calisti sikinti yoktu yine yapti akun kaliteli degil akuden diyor celik marka akuyu begenmedi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın