Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 20197 yıl comment_501523 Arkadaşlar klima kontrol panelini söktüğümde tam arkasında kalan kısmında iki tane mini usb b çıkışı gördüm.Bu çıkışlar demek 5 v enerji demek. Fakat ucuna kablo bağladığımda herhangi bir enerji gelmiyor. Hattı takip ettiğimde ana hattan geldiğini farkettim. Bu çıkışlar ne için konmuş olabilir? Bu çıkışlardan enerji almak mümkün mü? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 20197 yıl Solution comment_501535 Çıkışlar sync için hazırlık amacıyla bulunuyorlar. Bir yere bağlı değiller. Sync modülü olduğunda torpido alıtndan yolcu tarafında, kolçağa ve klima paneline bağlantı için gerekliler. --2 dakika sonra eklendi-- 3 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: 2. el ise daha önce takılmış multimedya sistemidir. Normalde böyle kablo olmaması gerek diye biliyorum, emin değilim. Trend x ve style tesisatlarında standart. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 20197 yıl Yazar comment_501562 O zaman sync hattından gelen enerjiyi taşımakla yükümlüler. Enerji almanın bir yolu yok diye anladım doğru mudur? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 20197 yıl comment_501565 Bir saat önce, Alper Sert yazdı: O zaman sync hattından gelen enerjiyi taşımakla yükümlüler. Enerji almanın bir yolu yok diye anladım doğru mudur? Sync modülü (APIM) sizin aracınızda yok. Modülde çift usb girişi var. Sizin şu an kullandığınız usb teyp ünitesinde. Modül olan araçlarda teypte usb girişi yok. Tesisatta bir siyah bir de gri usb mini b kablosu mecvut ve iki uçları da boşta, bir yere bağlı değiller, yani herhangi bir şey alamazsınız. Daha detaylı bilgi konuda mevcut. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın