Yanıtlama zamanı: Mart 27, 20197 yıl comment_499480 Arkadaşlar merhaba herkese.Focus 3 2012 arabamda bugün direksiyonu çevirince gıcırtı tarzı sesler geldiğini fark ettim.Forum sitelerinde bu sorunun kronik bir sorun olduğundan bahsedilmiş.Bu sorun neyden kaynaklanıyor veya normal mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 20197 yıl comment_499482 Otomatik MesajBu konu, Fotoğraflar - Videolar > Benim Arabam kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 20197 yıl comment_499483 Bunun kararını veren forum sitelerine de soruyu iletmeyi unutmayın lütfen. Nasıl bir gıcırtı? Servise gittiniz mi? Direksiyondan geldiğinden emin misiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 20197 yıl Yazar comment_499485 Direksiyonu sağa sola çevirdiğimde kapı gıcırtılı gibi bir ses hayır servise gitmedim.özel servise gösterdim normal dediler.Yetkili servise götürmeyi düşünüyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 20197 yıl comment_499577 Bu sesler benim araçta da mevcut. Özellikle hareketsiz haldeyken direksiyonu sola doğru tam tur yaptığımda sona doğru gacırdama sesi geliyor. Aynı zamanda sola doğru dönerken kasisten geçtiğimde garç gurç şeklinde sesler mevcut. Ustamla görüştüğümde viraj demir lastiklerinden yada amortisor takozlarından kaynaklanabileceğini söyledi. Yarın detaylıca inceleyeceğiz. Sonuçları burdan aktarmaya çalışırım. Sizde de herhangi bir gelişme olursa paylaşmanızı rica ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 20197 yıl comment_499601 4 saat önce, Cankut Bulut yazdı: Bu sesler benim araçta da mevcut. Özellikle hareketsiz haldeyken direksiyonu sola doğru tam tur yaptığımda sona doğru gacırdama sesi geliyor. Aynı zamanda sola doğru dönerken kasisten geçtiğimde garç gurç şeklinde sesler mevcut. Ustamla görüştüğümde viraj demir lastiklerinden yada amortisor takozlarından kaynaklanabileceğini söyledi. Yarın detaylıca inceleyeceğiz. Sonuçları burdan aktarmaya çalışırım. Sizde de herhangi bir gelişme olursa paylaşmanızı rica ederim. Alt salıncak tabladan da olabilir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın