Emrah Ayaz Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2019 8 saat önce, Serkan Karakoca yazdı: Teybin kontak cereyanından alsında elektriği teyp kapanınca modül devre dışı kalsın gereksiz çalışmasın ısınmasın uzun süreli kullanımda ısınma kaynaklı kısa devre yapabilir...çünkü çakmaklıkta daha fazla elektrik kalıyor . Teybin kontak cereyan kablosunu nasil buluruz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2019 8 saat önce, Emrah Ayaz yazdı: Teybin kontak cereyan kablosunu nasil buluruz ? sigorta kalemi ile ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Ayaz Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2019 1 saat önce, Serkan Karakoca yazdı: sigorta kalemi ile ? Hiç aklıma gelmedi vallahi ? aslında sormak istediğim soket üzerindeki girişler ile ilgili şema aradım ama bulamadım. elimdeki bluetooth modulü üzerinde biraz değişiklikler yapmak istiyorum şarj ile çalışan modülün bataryasını çıkartıp teyp üzerinden sürekli güç vericem, üzerindeki mikrofon çok küçük onu çıkartıp başka mikrofon takıcam girişide aux üzerinden modül üzerine lehim yapıp deneyeceğim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2019 3 saat önce, Emrah Ayaz yazdı: Hiç aklıma gelmedi vallahi ? aslında sormak istediğim soket üzerindeki girişler ile ilgili şema aradım ama bulamadım. elimdeki bluetooth modulü üzerinde biraz değişiklikler yapmak istiyorum şarj ile çalışan modülün bataryasını çıkartıp teyp üzerinden sürekli güç vericem, üzerindeki mikrofon çok küçük onu çıkartıp başka mikrofon takıcam girişide aux üzerinden modül üzerine lehim yapıp deneyeceğim. kolay gelsin... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2019 Bu arkadaşın yaptığı modülü nereden bulabiliriz ? Milrofon girişli modül bulamadım bir türlü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap