Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 20197 yıl comment_496970 Forum da yeniyim. 1.Sync3 de sürümüm 2 .00 guncellememe (vifi baglantisi ile) ragmen 2 de kaldi 2. video oynatma biliyormu 3.Ipone bağlaya biliyorsun s9+ sync bağlaya madım.yardimci olursanız sevinirim.yalova dayim Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 20197 yıl comment_496973 Otomatik MesajBu konu, Ford Garajı > Ford SYNC Sistemleri kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 20197 yıl comment_496981 Cümlelerinizi anlamakta zorlandım, cihazınızın sürümünü serviste sorunsuz güncelletebilirsiniz. Video izleyemezsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 20197 yıl Yazar comment_496995 Ali ergan 0 Oluşturma zamanı: 3 saat önce Forum da yeniyim. 1.Sync3 de sürümüm 2 .0 ..guncellememe (vifi baglantisi ile) ragmen 2 o de kaldi 2. video oynatma mümkün mü 3.Ipone bağlaya biliyordum.ama s9+ sync bağlana madım.yardimci olursanız sevinirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 20197 yıl comment_497097 Android Auto'yu ülkemiz üzerinden Google Play'den indiremezsiniz. Hala ülkemiz için sunulmadı. www.apkmirror.com sitesinde aratıp son sürümünü indirebilirsiniz. Bilgisayarlar, yazılım işi ile haşır neşir değilseniz, Yakup Beyin dediği gibi serviste Sync'i güncelleyebilirsiniz. Kendim yaparım derseniz, internette Sync versiyonlarını arattırabilirsiniz. Uygun olanı indirim bir flash disk yardımı ile kendiniz de güncelleyebilirsiniz. Güncelleme konusunda forumda da bilgi vardı yanlış hatırlamıyorsam. Mart 1, 20197 yıl Günal Y. tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın