Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 20197 yıl comment_496817 merhaba arkadaşlar torpido ön cam altindaki yerden çok ses geliyor titreme plastik vurmasi oradaki yer tek.başina sökülüyormu yada ayni sorunu yaşayan arkadaşlar varmi nasil hallettiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 20197 yıl comment_496870 11 saat önce, Turgay Eliçora yazdı: merhaba arkadaşlar torpido ön cam altindaki yerden çok ses geliyor titreme plastik vurmasi oradaki yer tek.başina sökülüyormu yada ayni sorunu yaşayan arkadaşlar varmi nasil hallettiniz Nereden geldiğini tam olarak belirledikten sonra silikon sprey sıkabilirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 20197 yıl comment_496879 motor kaputunun altında yine sileceğin aşağısında ki havalandırma ızgaralarına baktınız mı, vurunca tırnakları girer, takılır, sonra yine çıkar Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 20197 yıl Yazar comment_496903 Ben sesi tespit ettim torpido ön camin dibindeki hava üfleme.izgarasi olan yer işte orasi sökülebiliyormu onu bilmiyorum.sökebilsem.bisekilde sesi keserdim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın