Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Unutmadan Eskişehir çıkışında opet içinde çömlekte kurufasulye denemekte fayda var...Birde yanlış hatırlamıyorsam Osmanlı (padişah da olabilir) şerbeti ...bunu mutlaka için derim.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 ben en son Kiliste bir kamyoncu lokantasında kocaman et yıgılı bir sac kavurma yemiştim hala unutamıyorum.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Aydın-Atça Kuyu tandır 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 (düzenlendi) Aydın-Atça Kuyu tandır wuhuuuuuu.. şölen şölen.. Mayıs 16, 2012 Alperen G. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 (düzenlendi) Dün eşimle birlikte Saray Sac Tava'daydık. yolunuz düşerse mutlaka uğrayın derim. Biz her ay en az bir kez gideriZ mutlaka. Sac Tavası 10 numaradır Bugün öğlen yemeğinede Tabier Lahmacun ve Kebap Salonuna gittik. Oranında Tandırı meşhurdur, öneririm Mayıs 22, 2012 Ahmet A. tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Dün eşimle birlikte Saray Sac Tava'daydık. yolunuz düşerse mutlaka uğrayın derim. Biz her ay en az bir kez giderim mutlaka. Sac Tavası 10 numaradır Bugün öğlen yemeğinede Tabier Lahmacun ve Kebap Salonuna gittik. Oranında Tandırı meşhurdur, öneririm Diyarbakır merkez? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Aynen Diyarbakır Merkez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 ya bırakın eti artık biraz girit mutfagına göz gezdirin allasen...nasıl güzel yemekler var mezeler...otlar... http://medarigirit.com/lezzetlerimiz.htm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Dün eşimle birlikte Saray Sac Tava'daydık. yolunuz düşerse mutlaka uğrayın derim. Biz her ay en az bir kez gideriZ mutlaka. Sac Tavası 10 numaradır Bugün öğlen yemeğinede Tabier Lahmacun ve Kebap Salonuna gittik. Oranında Tandırı meşhurdur, öneririm Ahmetim allahtan Diyarbakır buraya uzak...bakarken tadını hissettim...size afiyet bal şeker olsun,,, 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Diyarbakira ilk gidisimde mutlaka deneyecegim.. Ahmet sen de merkezde miydin? Gelirsem ugrarim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Gece gece midem kazınmaya başladı sayenizde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zafer s. Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 izmirde soğutulmuş bol ekşili turpotu, ısırgan otlu gözleme, inciraltı sahilde balık ekmek. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 ya bırakın eti artık biraz girit mutfagına göz gezdirin allasen...nasıl güzel yemekler var mezeler...otlar... http://medarigirit.c...zzetlerimiz.htm Forumda giritli var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Forumda giritli var mı? Biri bana mı seslendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 var tabe...sadece yeşil bir alan yeterlidir bir giritli için sana anında 4 yemk 5 çeşit salata 3 meze çıkartırlar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap