Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 20197 yıl comment_492414 Arkadaşlar hayırlı günler dilerim forumda bulamadığım bir başlık oldu sorma gereği duydum 2015 focus hb sahibiyim. Dün arka sisleri açmak istediğimde sis lambası ampulunu değiştirin gibi bir uyarı hatası verdi ekran. İndim kontrol ettim alt kisim hem solda hem sağda sis farı var ikiside sönük durumda bu ikiside yanıyor mu bizim araçlarda bilgisi olan aydinlatirsa iyi olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 20197 yıl comment_492415 Tek solda var diye aklımda. https://www.hepsiburada.com/osram-7506-p21w-12v-21w-93-sinyal-stop-lamba-ampul-pm-HB00000D5261 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 20197 yıl comment_492431 alt kısım dediğiniz tamponsa onlar reflektör. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 20197 yıl comment_492432 14 dakika önce, Ozan Kar yazdı: alt kısım dediğiniz tamponsa onlar reflektör. MCA ile sol alt sis diye biliyorum. Soldan direksiyonlularda solda, sağdakiler sağda ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 20197 yıl comment_492434 Ayni problem bende de var. Sol alt lambayı mi değişmek gerekiyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 20197 yıl Yazar comment_492440 Valla iyice kafam karıştı ? hb sedan farketmeksizin bu reflektör var zaten bu reflektör icerinden yanmıyor mu sis farı bir arkadaşımız 2012 de ikiside yaniyor demiş bir arkadaş yarın bir denese zahmet olmazsa ikiside mi yanıyor yok oralar yanmıyor mu tek sol mi yanıyor sağlıklı bir araçta denersek sanırım konuyu kapatabiliriz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 20197 yıl comment_492445 1 saat önce, Furkan Ulucan yazdı: Valla iyice kafam karıştı ? hb sedan farketmeksizin bu reflektör var zaten bu reflektör icerinden yanmıyor mu sis farı bir arkadaşımız 2012 de ikiside yaniyor demiş bir arkadaş yarın bir denese zahmet olmazsa ikiside mi yanıyor yok oralar yanmıyor mu tek sol mi yanıyor sağlıklı bir araçta denersek sanırım konuyu kapatabiliriz Yakup gerekli cevabı vermiş, sol alt sis sağ sadece reflektör. 2012 makyajsız farklı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20197 yıl Yazar comment_492469 8 saat önce, Ozan Kar yazdı: Yakup gerekli cevabı vermiş, sol alt sis sağ sadece reflektör. 2012 makyajsız farklı. Teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20197 yıl comment_492489 22 saat önce, Furkan Ulucan yazdı: Arkadaşlar hayırlı günler dilerim forumda bulamadığım bir başlık oldu sorma gereği duydum 2015 focus hb sahibiyim. Dün arka sisleri açmak istediğimde sis lambası ampulunu değiştirin gibi bir uyarı hatası verdi ekran. İndim kontrol ettim alt kisim hem solda hem sağda sis farı var ikiside sönük durumda bu ikiside yanıyor mu bizim araçlarda bilgisi olan aydinlatirsa iyi olur. Önce birini değiştirip deneyin. Eğer diğer tarafta da var ise arıza verecektir muhtemelen. Ya da simetrik olarak diğer taraftaki ampule de bakın orası da sis mi diye. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın