Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sarsıntılı Motor

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

2009 model 1.6 benzinli+Lpg otomatik focus arabam kendi kendine kesik kesik gaz veriyor, düşük hızlarda ben firene basıyorum ama araç gaza bastığı için zor durduruyorum.

3 tane ustaya gittim ama sonuç alamadım. Motor contası,bujiler ve tüm bakımı yapıldı. Tavsiye edeceğiniz bu sorundan anlayan usta varmıdır.

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Hayati Aydın yazdı:

2009 model 1.6 benzinli+Lpg otomatik focus arabam kendi kendine kesik kesik gaz veriyor, düşük hızlarda ben firene basıyorum ama araç gaza bastığı için zor durduruyorum.

3 tane ustaya gittim ama sonuç alamadım. Motor contası,bujiler ve tüm bakımı yapıldı. Tavsiye edeceğiniz bu sorundan anlayan usta varmıdır.

DB7AF2DF-728F-482F-B8FC-83852BFB5BDA.MOV

Araba hava filtresinden sonraki sensör olan MAF sensöründen (akışmetre) sonra manifolda kadar olan kısımda bir yerlerden hava alıyor. Arabaya giren hava miktarı yanlış ölçüldüğü için sistem saçmalamaya başlıyor yüksek ihtimalle. Sizin "usta" lar buna bakmadı sanırım. Aracı cihaza bağladınız mı?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Evet araç bilgisayara bağlandı usta tüm sorunların sıfırlandığını söyledi fakat sorun halen devam ediyor. Araç D yada R konumundayken bildiğinşz silkeleniyor. N yada P aldığınızda da motorun düzensiz çalıştığını duyuyoruz. Birde son gittiğim usta bir depo sadece benzinde kullan dedi kullandım ve bir depo ile sadece 250 km gidebildim sizce noemal midir.

Hayati Aydın tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
19 saat önce, Hayati Aydın yazdı:

Evet araç bilgisayara bağlandı usta tüm sorunların sıfırlandığını söyledi fakat sorun halen devam ediyor. Araç D yada R konumundayken bildiğinşz silkeleniyor. N yada P aldığınızda da motorun düzensiz çalıştığını duyuyoruz. Birde son gittiğim usta bir depo sadece benzinde kullan dedi kullandım ve bir depo ile sadece 250 km gidebildim sizce noemal midir.

Sizin "usta" lar, arabayı bilgisayara bağlayıp hataları sileceklerine, önlerine çıkan hataları anlayıp çözselermiş/çözebilselermiş sorununuz çözülürdü. Cihaza bağlayıp hata silmek bu durumlarda yapılacak en yanlış şeylerden birisi. 250km tabiki normal değil, buradan hava yakıt karışımının yanlış olduğunu direk anlıyoruz hatta.

Videoyu izledim, yukarıda yazdıklarımı dikkate alırsanız bir çözüm elde edersiniz bence. Hataları sildirmeyip not edin kodlarını birde biz bakalım. Gittiğiniz o saçma sapan "usta" görünümlü kasaplardanda uzak durun.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Cevabınız için teşekkürler, maalesef şu İstanbul’da işini düzgün yapan bir ustaya denk gelemedim. Sizlerin bu konuda uzman bir ustanız varsa çok memnun olurum. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.