Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 20187 yıl comment_490472 Evet bende punto önerenlere katılmakla birlikte,vakti zamnında eşim için sıfır alıp 2500km de sattığımız 2010 otm. i10 maceramız olmuştu hem yeni kullanan için park durumu hemde otm. vitesi iyiydi bir dezavantajı biraz fazla tüketimi oluşu ama zaten yeni kullanan zaten kısa mesafe kullanacağı için yakıt tüketimi nispeten yüksek olacak, bu arada bizim i10 erken satma sebebi focusa geçiş içindi:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 20187 yıl comment_490476 4 saat önce, Erdem B. yazdı: O nedenle sen olsan 2007 benzinli C4 mü alırdın yoksa sen de Punto yeterli mi dersin? C4 için de senin de bahsettiğin üzere elektronik arızası çok deniyor. --21 dakika Fiat marka olarak daha yaygin ülkemizde. Ben araci ilk sahibi ve yakinimdan aldim. Yoksa ne yalan söyliyeyim almazdim. Sen punto bak bencede ? benim şahsi görüşüm enterasan masraf çikarmazsa sorun yok benim için, götürsün getirsin yeter modundayim.. Cogunlugu dinle forumca punto diyoruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 20187 yıl Yazar comment_490576 Herkese değerli yorumları için çok teşekkür ederim. İstanbul içi temiz bir Punto olursa paylaşmanızı rica ediyorum ? Bu arada ben de bakınacağım tabii ki. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın