Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ufak Dokunuşlar...

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

1. Ebay da getirilen düğmeler eski fırın düğmeleri ile değiştirildi..

2. Pedal seti eskisiyle değiştirildi.

post-1703-0-94064000-1331896329.jpg

• Yanıt 32
  • Görüntüleme 10,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ufak dokunuşlar yazınca içim ürperdi birden attım kendimi ama pedal düğme bozdu işi...bense neler hayal etmiştim....

• Guest Tolga KARACA
    Guest Tolga KARACA

"Ufak dokunuşlar ve akabinde kaba vuruşlar" :kop:

• ÖzkanYENİGÜN
    ÖzkanYENİGÜN

1.Ebayden getirilen düğmeler fırın düğmeleriyle değiştirildi.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

1.Ebayden getirilen düğmeler fırın düğmeleriyle değiştirildi.

post-1703-0-83764500-1331896552.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

2. Yine ebaydan getirilen pedal seti takıldı....

post-1703-0-55450400-1331896708.jpg

post-1703-0-89966100-1331896722.jpg

Yanıtlama zamanı:

Güzel olmuş güle güle kullanın.. :)

,Düğmelerden bende almıştım,gerçekten harika bir görüntü veriyor..

Eskisi Fırın düğmesine benzediği için gıcık duruyordu.. :D

Akşama foto atarım buraya.. :)

Erkan sen nerden almıştın? Ben de focus 3'ün düğmelerini değiştirsem mi diye düşünüyorum?

Yanıtlama zamanı:

ufak dokunuşlar yazınca içim ürperdi birden attım kendimi ama pedal düğme bozdu işi...bense neler hayal etmiştim.... :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ufak dokunuşlar yazınca içim ürperdi birden attım kendimi ama pedal düğme bozdu işi...bense neler hayal etmiştim.... :)

Adı üstünde esasında ufak dokunuş:))

Yanıtlama zamanı:

,Ben İstanbul'dan bi arkadaştan aldım daha doğrusu hediye etti bana.. :)

Ama Focus 3 e olurmu bilemiyorum,daha önce takan oldumu.

focus 2ler ile aynı düğmeleri kullanmışlar sağolsunlar, ziyan olmasın o kadar düğme demişler herhalde.. olur sanırım

Yanıtlama zamanı:

iyi de işte onlar hep ufak bir temasla başlar başka bir temasa dogru yola gidilir...nebileyim ben dügme tuş muş tırıvırı şeyler..bakkkkkkkkkk bunu aldım nasıl olmuş....oooooo çok güzelllllll çok yakışmışşşşşşş.......inanmıyorummmmmmm gerçektenmiiiiiiiiiiiii..falan napayım ben...güzel bir söz vardı tarihi bir filmde...herşey karşındakinin elini tutmakla başlar gibi...

Yanıtlama zamanı:

ufak dokunuşlar yazınca içim ürperdi birden attım kendimi ama pedal düğme bozdu işi...bense neler hayal etmiştim.... :D

bu nü çalışması sizi baya etkiledi gibi gözüküyor... :) :)

Yanıtlama zamanı:

evet üstadım...kendimi sanata verdim artık.....sanat sanat içinmi sanat halk içinmi karar vericem....sizede karakalem...çalışmalarımdan örnekler sunucam...

Yanıtlama zamanı:

iyi de işte onlar hep ufak bir temasla başlar başka bir temasa dogru yola gidilir...nebileyim ben dügme tuş muş tırıvırı şeyler..bakkkkkkkkkk bunu aldım nasıl olmuş....oooooo çok güzelllllll çok yakışmışşşşşşş.......inanmıyorummmmmmm gerçektenmiiiiiiiiiiiii..falan napayım ben...güzel bir söz vardı tarihi bir filmde...herşey karşındakinin elini tutmakla başlar gibi...

abi bak sen yanlış hükümet zamanında yetiştin tinerci gençlik oldun, büyüyünce de aynı tinercilik devam ediyor.. biz yırttık neyse ki :)

Yanıtlama zamanı:

tinermi pöh...artık resim sergilerinde..herakşam kokteylerde şarabımı içiyorum ne tineri....canım bi kanepe bir kadeh daha alayım...sagol.. :)

Yanıtlama zamanı:

tinermi pöh...artık resim sergilerinde..herakşam kokteylerde şarabımı içiyorum ne tineri....canım bi kanepe bir kadeh daha alayım...sagol.. :)

hah hah hah, yaahu azizim, şarap değil üzümdür o... ayrıca ressamın şuradaki fırça darbeleri ne kadar sürrealist değil mi? hih hoh hah

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.