Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

3. Parti Bi-Xenon Titreme Yapıyor

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar bu aracımın farı

sorum şu ki aracıma HID 6000 k. Bi xenon kit aldım ve taktım kısa aydınlatmalara 

sonra bi farkettim ki ışık titriyor Bende söktüm sizce bunun sebebi ne olabilir montajı gayet sağlam oldu ama ışık titriyor ikiside .duvara tuttuğumda farkettim  her iki Işık’ta da var elektrikçi ye gittim hiç bakmadan araç kabul etmemiş dedi ağzının ucuyla led takalım dedi sanki LED’leri satmaya çalışır gibi  bende evimin önünde söktüm eski holojenleri taktım arabaya zarar gelmesin diye sizce ne olabilir sorun ne??

053D0AAB-F7E7-4F6A-B6F1-58BD5335CAA0.jpeg

323F6231-162E-4B31-ADAA-D005B9AFB5CB.jpeg

Gökhan Türker tarafından düzenlendi

• Yakup Ç. A., başlığı 3. Parti Bi-Xenon Titreme Yapıyor olarak değiştirdi
Yanıtlama zamanı:
22 saat önce, Gökhan Türker yazdı:

sorum şu ki aracıma HID 6000 k. Bi xenon kit aldım ve taktım kısa aydınlatmalara 

sonra bi farkettim ki ışık titriyor Bende söktüm sizce bunun sebebi ne olabilir montajı gayet sağlam oldu ama ışık titriyor ikiside .duvara tuttuğumda farkettim  her iki Işık’ta da var elektrikçi ye gittim hiç bakmadan araç kabul etmemiş dedi ağzının ucuyla led takalım dedi sanki LED’leri satmaya çalışır gibi  bende evimin önünde söktüm eski holojenleri taktım arabaya zarar gelmesin diye sizce ne olabilir sorun ne??

Focusta cogu dandik xenonlar hata veriyor bencede kaliteli bi led ampul taktirin daha guzel aydinlatir sonucta aracinizda mercek var. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Led aldım bu seferde arka tarafı büyük geldi olmadı xenon un en beğendiğim durumu sarıdan beyaza dönüşmesi ve iyi aydınlatması ama böyle bir sorun ile karşılaştım 

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
06.11.2018 - 22:11 tarihinde, Gökhan Türker yazdı:

Ucuz xenonlar eskiden genelde şimdilerde ise nadiren titrer. Farklı marka xenon kiti deneyin. Son durum nedir bu arada? Kısa far arızası veriyor muydu? 

Alper Sakallı tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Denemeye vaktim olmadı şehir dışına çıktım arabam Ankara da orjinal osram sarı holojenini geri takmıştım ama bir çare arıyorum led taktım aydınlatmadı xenon tamam gerekecek artık başka deneyecem ama onda da aynı sorun olur diye korkuyorum bu aydınlatma işine çok para harcadım 

Yanıtlama zamanı:
44 dakika önce, Gökhan Türker yazdı:

Denemeye vaktim olmadı şehir dışına çıktım arabam Ankara da orjinal osram sarı holojenini geri takmıştım ama bir çare arıyorum led taktım aydınlatmadı xenon tamam gerekecek artık başka deneyecem ama onda da aynı sorun olur diye korkuyorum bu aydınlatma işine çok para harcadım 

Philips veya photon xenon takin

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Baktım da çok pahalı geldi açıkçası 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.