Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 20187 yıl comment_485944 Arkadaşlar bu aracımın farı sorum şu ki aracıma HID 6000 k. Bi xenon kit aldım ve taktım kısa aydınlatmalara sonra bi farkettim ki ışık titriyor Bende söktüm sizce bunun sebebi ne olabilir montajı gayet sağlam oldu ama ışık titriyor ikiside .duvara tuttuğumda farkettim her iki Işık’ta da var elektrikçi ye gittim hiç bakmadan araç kabul etmemiş dedi ağzının ucuyla led takalım dedi sanki LED’leri satmaya çalışır gibi bende evimin önünde söktüm eski holojenleri taktım arabaya zarar gelmesin diye sizce ne olabilir sorun ne?? Kasım 6, 20187 yıl Gökhan Türker tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 20187 yıl comment_486019 22 saat önce, Gökhan Türker yazdı: Arkadaşlar bu aracımın farı sorum şu ki aracıma HID 6000 k. Bi xenon kit aldım ve taktım kısa aydınlatmalara sonra bi farkettim ki ışık titriyor Bende söktüm sizce bunun sebebi ne olabilir montajı gayet sağlam oldu ama ışık titriyor ikiside .duvara tuttuğumda farkettim her iki Işık’ta da var elektrikçi ye gittim hiç bakmadan araç kabul etmemiş dedi ağzının ucuyla led takalım dedi sanki LED’leri satmaya çalışır gibi bende evimin önünde söktüm eski holojenleri taktım arabaya zarar gelmesin diye sizce ne olabilir sorun ne?? Focusta cogu dandik xenonlar hata veriyor bencede kaliteli bi led ampul taktirin daha guzel aydinlatir sonucta aracinizda mercek var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 20187 yıl Yazar comment_486020 Led aldım bu seferde arka tarafı büyük geldi olmadı xenon un en beğendiğim durumu sarıdan beyaza dönüşmesi ve iyi aydınlatması ama böyle bir sorun ile karşılaştım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 20197 yıl comment_493992 06.11.2018 - 22:11 tarihinde, Gökhan Türker yazdı: Arkadaşlar bu aracımın farı sorum şu ki aracıma HID 6000 k. Bi xenon kit aldım ve taktım kısa aydınlatmalara sonra bi farkettim ki ışık titriyor Bende söktüm sizce bunun sebebi ne olabilir montajı gayet sağlam oldu ama ışık titriyor ikiside .duvara tuttuğumda farkettim her iki Işık’ta da var elektrikçi ye gittim hiç bakmadan araç kabul etmemiş dedi ağzının ucuyla led takalım dedi sanki LED’leri satmaya çalışır gibi bende evimin önünde söktüm eski holojenleri taktım arabaya zarar gelmesin diye sizce ne olabilir sorun ne?? Ucuz xenonlar eskiden genelde şimdilerde ise nadiren titrer. Farklı marka xenon kiti deneyin. Son durum nedir bu arada? Kısa far arızası veriyor muydu? Ocak 23, 20197 yıl Alper Sakallı tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 20197 yıl Yazar comment_494026 Denemeye vaktim olmadı şehir dışına çıktım arabam Ankara da orjinal osram sarı holojenini geri takmıştım ama bir çare arıyorum led taktım aydınlatmadı xenon tamam gerekecek artık başka deneyecem ama onda da aynı sorun olur diye korkuyorum bu aydınlatma işine çok para harcadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 20197 yıl comment_494031 44 dakika önce, Gökhan Türker yazdı: Denemeye vaktim olmadı şehir dışına çıktım arabam Ankara da orjinal osram sarı holojenini geri takmıştım ama bir çare arıyorum led taktım aydınlatmadı xenon tamam gerekecek artık başka deneyecem ama onda da aynı sorun olur diye korkuyorum bu aydınlatma işine çok para harcadım Philips veya photon xenon takin Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 20197 yıl Yazar comment_494151 Baktım da çok pahalı geldi açıkçası Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın