Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 20187 yıl Yazar comment_482330 Dün aracın yıllık bakımını izkar yetkili bayisinde yaptırdım. Aracın km sine onlarda pek inanamadı aralarında iddiaya girmişler gerçekmi diye? Araç pek kullanılmadığı için bujiler ve polen filtresi değiştirilmedi yıllık bakıma ek olarak motor yağ kanalları temizliği(168tl) yaptırıldı 300tllik lifecard indirimi ile beraber toplamda 658tl tuttu. Motor yağ kanalları temiziliği hakkında bilgim yok her gittiğimde yapıyorlar artık, yapılması gereklimidir değilmidir bilmiyorum, bu konuda bilgisi olan biri paylaşırsa sevinirim. @Yakup Kuru Sahibinden de satılan 24.000 kmde ki titanium focustan dolayı titaniummu diye sordunuz herhalde? Aracımı makyajlı mk4 gelene kadar kullanırım büyük ihtimal? Eylül 23, 20187 yıl Mehmet Yavuz tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 26Ock 26 comment_523751 Iyi gunler arkadaslar aracim 2020 focus 1.5 ecoblue otomatik 90 bin bakımı yaklaşıyor bu bakımda şanzıman yağınida degistiricem. İzmirde gidebileceğim işini dürüst bir sekilde yapan ford araçtan anlayan bir yer önerebilir misiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1Mar 1 comment_524041 26.01.2026 - 14:54 tarihinde, Halil C. yazdı: Iyi gunler arkadaslar aracim 2020 focus 1.5 ecoblue otomatik 90 bin bakımı yaklaşıyor bu bakımda şanzıman yağınida degistiricem. İzmirde gidebileceğim işini dürüst bir sekilde yapan ford araçtan anlayan bir yer önerebilir misiniz? Merhaba, aracın bakımı için nereyi tercih ettiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4Mar 4 comment_524059 01.03.2026 - 03:27 tarihinde, Yusuf Katırcı yazdı: Merhaba, aracın bakımı için nereyi tercih ettiniz? Merhaba yusuf bey aracın yağ bakımı ve zincir bakımıni 3 hafta kadar once izmirde 6. Sanayide diamond car serviste celil ustaya yaptırdım.10 bin bakimi+ Triger,devirdaim ,eksantrik zinciri 7mm 8mm çevrildi. Şanzıman yağını henüz değiştirmedim. Yapilan bakimlardan suan için memnunum aracimda herhangi bir sıkıntı olmadı bakimdan sonra. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın