Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 20188 yıl comment_480306 Merhaba arkadaşlar. Focus 3 lerde hatırı sayılır sayıda hız sabitleyici arızası şikayeti var gördüğüm kadarıyla. Ben gecen airbagi filan söktüm. Hız sabitleyici tuşunu parçalarına ayırdım. Kabloları kontrol ettim. Kısacası baya heryere baktım. Geri topladım taktım. Fren müşürü debriyaj müşürü kontrol ettim. Herşey sağlam. Yine de bazen çalışıyo bazen çalışmıyo. İnterneti araştırdım. Direksiyondaki düğme fonksiyonlarını beyne ileten clock spring diye bi parça varmış. Arızanın o parçadan olduğunu ve fordun bu sebepten bazı araçları geri çağırdığını söylüyorlar. Türkiyede varmı böyle bi durum. Ya da clock springi söken takan varmı? Tamiri mümkün mü? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20187 yıl comment_490643 Tamir olmuyor diye biliyorum. Çıkma araçtan bulabilirsiniz sanırım. Servistede vardır belki fakat pahalı olabilir. Parça numarasını biliyorsanız yurtdışındada bakabilirsiniz. İlk önce servisten şansınızı deneyin yinede. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20187 yıl comment_490646 Benim ki de bazen tekliyor.Direksiyona iki tokat atıyorum düzeliyor.En son sağlam vurdum herhalde,baya bir zamandır tekleme yapmadı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın