Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 20188 yıl comment_478104 Selamun aleyküm öncelikle aracım focus 2016 titanyum holojen orjinal anpulleri çıkarıp beyaz şimşek olanlarla değiştirmek istiyorum kısa uzun sis ayna altına hangi ampulleri seçmem gerekiyor değiştiren varsa fotograf ekleyebilir yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 20188 yıl comment_478106 2 dakika önce, Cengiz Dönmez yazdı: Selamun aleyküm öncelikle aracım focus 2016 titanyum holojen orjinal anpulleri çıkarıp beyaz şimşek olanlarla değiştirmek istiyorum kısa uzun sis ayna altına hangi ampulleri seçmem gerekiyor değiştiren varsa fotograf ekleyebilir yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar. xenon değil led olanlar şimşek etkili, kısalar focusResim veya Eklenti Ekleyin ta hata veriyor dikkatli seçmeniz gerekmekte ben aliexpress ten aldım memnunum kısa+uzun Ağustos 4, 20188 yıl Eren Can Güldalı tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 20188 yıl comment_478109 Otomatik MesajBu konu, Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Mk3- Modifiye > Focus III > Ford Garajı > Mk3- Mekanik & Motor kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 20188 yıl comment_478139 bu konuların/soruların bittiğini görebilecek miyim bir gün çok merak içersindeyim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 20188 yıl comment_478146 2 saat önce, Ozan Kar yazdı: bu konuların/soruların bittiğini görebilecek miyim bir gün çok merak içersindeyim... Dimi? Her 2 konudan 3’ü bu olmaya başladı. Hayırlısı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 20188 yıl comment_478184 Şahsen ben söylediğiniz farlarla karşımdan geldilermi uzunları yakıyorum...Orjinalinde yoksa arabanın çakmasına da gerek yok. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın