Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 20188 yıl comment_478025 Merhaba aracımda sync ekranı birden bire windows ekranına döndü kendi ekranına çeviremedim biraz uğraştıktan snra ekran komple karardı nasıl düzeltebilirim yardımcı olurmusunuzz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 20188 yıl comment_478046 12 saat önce, Saliha Aksoy yazdı: Merhaba aracımda sync ekranı birden bire windows ekranına döndü kendi ekranına çeviremedim biraz uğraştıktan snra ekran komple karardı nasıl düzeltebilirim yardımcı olurmusunuzz Servise gitmenizi tavsiye ederim. Profilinizde aracın 2017 model olduğu görünüyor yani garanti kapsamında ilgilenmeleri gerekir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 20188 yıl comment_478050 13 saat önce, Saliha Aksoy yazdı: Merhaba aracımda sync ekranı birden bire windows ekranına döndü kendi ekranına çeviremedim biraz uğraştıktan snra ekran komple karardı nasıl düzeltebilirim yardımcı olurmusunuzz Başer ford servisine giderseniz Başteknisyen Hasan abiye selam söyleyin. Yardımcı olur size. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın