Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 20188 yıl comment_476640 focccus u çalıştırabildiniz mi birde yağmur ve far sensörüne bende uğraştım ama sadace far sensörünü yapabildim yağmur oluyor.. --0 dakika sonra eklendi-- forscanı nasıl çalıştırdınız --2 dakika sonra eklendi-- araca otmatik kilit ,alarm ekleyebidim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 20188 yıl Yazar comment_476651 focccus çalışmıyor, yeni sürümü gelirse ancak çalışır ama yeni sürümünün geleceğini de sanmıyorum programı geliştiren kişi ilgilenmiyor artık. araca otomatik kilit eklenir bu ayar değiştirerek yapılıyor. Alarm, yağmur ve far sensörü için önce donanım eklenmeli sadece yazılımla olacak iş değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 20188 yıl comment_476659 Alarm için donanıma gerek yok forscan de oluyor far sensörü içinde forscan a gerek yok sadece Çin'den bir parça alıyorsun işlem tamam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 20188 yıl Yazar comment_476680 bu parçada bir donanım sonuçta , ışık algılıor. Bunun için forscana gerek yok çünkü OEM bir sistem değil. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın