Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 20188 yıl comment_474787 Arkadaşlar öncelikle merhaba. Aranıza yeni katıldım. Aracım 2009 Focus titanyum. Aracımda hız sabitleyici çalışıyor fakat gösterge panelinde hız sabitleyicinin aktif olduğuna dair sembol çıkmıyor. Belki önemli olmayabilir bazı arkadaşlar için ama ben bu konularda biraz kılım. Sigorta ile alakalı mı farklı bir sorun mu var. Tecrübeli arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 20188 yıl comment_474793 On ve ardından + yapınca da çıkmıyor mu yani sistem tam açıkken. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 20188 yıl Yazar comment_474821 Evet on ve ardından + yapınca da çıkmıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 20188 yıl comment_474823 Şimdi, Emre Bağış yazdı: Evet on ve ardından + yapınca da çıkmıyor Gauge test menüsünde hız sabitleme ışığı yanıyor mu onu kontrol edelim o zaman. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 20188 yıl Yazar comment_474833 Gauge testi videoya bakarak yaptım. Sonuç resimde var hocam. Testte sembol çıkıyor. Hatta yanında da ok işaretli sembol onu ilk defa görüyorum ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 20188 yıl comment_474962 Bu gauge testi star stoplu araçlarda nasıl yapıyoruz yardımcı olur musunuz ? birde benim araçta da bu ışık yanmıyor ve cc devreye girmiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 20188 yıl comment_474964 36 dakika önce, Cem S. yazdı: Bu gauge testi star stoplu araçlarda nasıl yapıyoruz yardımcı olur musunuz ? birde benim araçta da bu ışık yanmıyor ve cc devreye girmiyor. bir fark yok OKa (mk2 için reset) basılı tutarken power düğmesine basıyorsunuz. ister debriyaja basın çalışsın ister basmayın sadece kontak açılsın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 20188 yıl comment_474965 6 dakika önce, Ozan Kar yazdı: bir fark yok OKa (mk2 için reset) basılı tutarken power düğmesine basıyorsunuz. ister debriyaja basın çalışsın ister basmayın sadece kontak açılsın. Ozan Bey Teşekkür ederim. Şimdi denedim oldu --8 dakika sonra eklendi-- Benim araçta da durum böyle. Fakat benim Hız sabitleyici devreye girmiyor ışık hiç yanmıyor sizce bu sorun neden kaynaklanabilir ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 20188 yıl comment_474979 3 saat önce, Cem S. yazdı: Ozan Bey Teşekkür ederim. Şimdi denedim oldu --8 dakika sonra eklendi-- Benim araçta da durum böyle. Fakat benim Hız sabitleyici devreye girmiyor ışık hiç yanmıyor sizce bu sorun neden kaynaklanabilir ? debriyaj müşürü ilk bakılması gereken. fren müşürüde olabilir ama o zaman fren lambalarıda yanmaz. düğmeden de olabilir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın