Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 20188 yıl comment_474330 Merhaba; Öncelikle forum sayesinde öğrendiğim bir çok bilgi için tüm üyelere teşekkür ederim. 2015 1.5 dizel otomatik focus aracım 45.000 bakımından çıktıktan sonra farklılaştı. sürekli titriyor, giderken, vites değişimde ve özellikle frene basıp beklerken neredeyse stop edecek kadar titreme yapıyor. Aksi gibi garantisi de mayıs ayında sona erdi. Servis sorunun Şanzıman volant kaynaklı olabileceğini söylüyor. Nedeni, neler yapılabileceğine ilişkin bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim. Saygılar Emre Mutlu Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 20188 yıl comment_474353 Muhtemelen kavrama değişir, iyi niyet garantisinden değişmesi için uğraşın. Geçmiş olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 20188 yıl comment_474361 Araç durur vaziyetteyken bile titreme yapması sanki şanzımandan değil de motor problemi gibi duruyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 20188 yıl comment_474367 ben de benzer bir sorun yaşadım ilk 10bin km'de. ayağım frende beklerken rölanti devri sallanmaya başlıyor ve 400 devirlere kadar düşüyordu. doğal olarak araç sürekli sallanıyor ve titriyordu. o an ayağımı frenden hızlıca çekip tekrar çok hızlı basıyordum ve motor stop ediyordu. İlginç bir şekilde kontağı kapatıp tekrar açmam gerekiyordu.. o sırada devir çok düştüğü için kırmızı yağ lambası da kısa bir süreliğine yanıyordu.. bu olay birkaç defa olduktan sonra servise gidip hem şanzımana hem de motora flash attırdım ve bir daha bunu yaşamadım. araç şu an 3. bakımına (45k km) doğru yol alıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 20188 yıl comment_474445 45 bin bakımında şanzıman yağı değişmesi gerekiyor diye biliyorum. Değişti mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 20188 yıl Yazar comment_474456 Teşekkürler. 45.000 de şanzıman yağı değişti doğrudur. Fakat çare olmadı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın