Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
aracımı normal viteste giderken boşa attığımda ANLIK tüketim göstergesi yavaş yavaş kadar artıyor ( 1.1 - 1.6- 2.5 - 3.6 - 5.4- 5.6 -6.1 lt vb. ) gibi tekrar sölüorum anlık gösterge artıyor ama frene basıp tamamen durdugumda rolanti göstergesi olan 0.4 0.8 arası gösteriyor sıkıntı kayboluyor çünkü biliyorum durdugumdaki anlık tüketim değeri normal ama dediğim gibi boşa alıp gittiğimde tüketim artıyor gösteriyor .. Sizce servise gidip baktırmalıyım yoksa bu durum normal mi ? yardımcı olun lutfen kafayı yıyecem cunku
Soru
Osman Yüksel
merhaba ford ailesi benim sıkıntım şu
aracımı normal viteste giderken boşa attığımda ANLIK tüketim göstergesi yavaş yavaş kadar artıyor ( 1.1 - 1.6- 2.5 - 3.6 - 5.4- 5.6 -6.1 lt vb. ) gibi tekrar sölüorum anlık gösterge artıyor ama frene basıp tamamen durdugumda rolanti göstergesi olan 0.4 0.8 arası gösteriyor sıkıntı kayboluyor çünkü biliyorum durdugumdaki anlık tüketim değeri normal ama dediğim gibi boşa alıp gittiğimde tüketim artıyor gösteriyor .. Sizce servise gidip baktırmalıyım yoksa bu durum normal mi ? yardımcı olun lutfen kafayı yıyecem cunku
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 7 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap