Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 20188 yıl comment_473122 Herkese iyi bayramlar. Bu bayram memleket ziyareti icin yollara düştük. Yolda kırmızı ışıkta araci yuksek devirlerde zorlayarak kaldirmama ragmen onumdeki dacia dan hatta ve hatta torostan daha yavaş hizlandigimi fark ettim. Bu durum rahatsiz etti ve ışıkta en önde oldugum boş yollarda 0-100 denedim 14-15 sn gibi degerler aldim. Profosyonel sürüş degil tabi ki illa ki fabrika verisi gibi olmaz ama yine de fabrika verisinden cok uzakta. 270 tork u olan bi aracin koltuga yapistirma hissi olmasi gerekmez mi sizce de Aracin ekspertizinde motor 80-85 cikmisti. Bir de araç sicakken rolantide. 0.8 lt gosteeiyor yol bilgisayari. Forumdan okudugum kadariyla bu da yuksek bir değer. Size sorum bu performans ve yskit normal mi. Normal degil ise sebep ve çözüm ne olabilir. Bu konuda bi guncelleme mevcut mu acaba. Teşekkür ederim simdidem Arac 132000 de bu arada. Haziran 16, 20188 yıl Akin yildiran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 20188 yıl comment_473133 Aracınızda dpf sorunu var diye düşünüyorum. Bilgisayara bağlayarak hata kodundan yola çıkabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 20188 yıl comment_473266 0-100 olarak zaman fazla gibi ama siz devir tamamlayarak tam gaz gittiniz ve hala 15 sn ise performans düşük/problem var diyebiliriz. Sıcak motor boşta iken 0.7-0.8 lt civarı olmamalı tabi klima, sis farı gibi donanımlar kapalı ise. Sakin alt devirlerde kullanım, şehir içi trafikte dur-kalk, kısa mesafe sürüşleri vs. derken araç temizlik yapamayıp kurum atamayabiliyor. Bir temizlik gerekiyor olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 20188 yıl Yazar comment_473324 Cevaplarıniz icin teşekkür ederim. Dpf icin bir servise goturmem gerekecek o zaman. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 20188 yıl comment_473328 Dpf temizliği için düşük viteste 3000 devirlerde 15-20 dakikalık bir sürüş dpf temizliğine yardımcı olacaktır Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın