Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20188 yıl comment_472387 Arkadaşlar 2006 model Focus 2 manuel klimalı aracım var.Klimayı açtığımda sol taraftan soğuk hava , sağ taraftan sadece dışarıdaki ılık havayı üflüyor.Yani sağ tarafı soğutmuyor.Havayı ayaklarada versem , camada versem sol taraf soğuk , sağ taraf ılık üflüyor.Bildiğim kadarıyla manuel klimalarda sol ve sağ olarak farklı hava üfleme özelliği yok.Sizce neden olabilir? Klima gazından dolayı böyle birşey olabilir mi? Haziran 5, 20188 yıl Mehmet Çallı tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 20188 yıl comment_472433 gaz, kompressörün işlevini daha iyi yerine getirmesini sağlıyor. sizin anlattığınız olayın gaz ile ilgisi yoktur bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 20188 yıl Yazar comment_472435 50 dakika önce, Menderes Urun yazdı: gaz, kompressörün işlevini daha iyi yerine getirmesini sağlıyor. sizin anlattığınız olayın gaz ile ilgisi yoktur bence. Dijital klimalı olsaydı klapelerde sıkıntı var dicem ama manuel klimalı.Birde şöyle bir durum var.Havayı sıcağa çevirdiğimde tüm kanallar eşit sıcaklık veriyor.Problem sadece soğuktayken var.Gaz az olunca evaporatöre giren gazın , evaporatörün tamamında soğuma yapmadığını ve gaz girişi hangi taraftaysa o tarafta soğuk hava üflediğini yazanlar olmuş.Akşam iş çıkışı gazını ölçürecem.Sonucu akşam yazarım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 20188 yıl comment_472463 8 saat önce, Mehmet Çallı yazdı: Dijital klimalı olsaydı klapelerde sıkıntı var dicem ama manuel klimalı.Birde şöyle bir durum var.Havayı sıcağa çevirdiğimde tüm kanallar eşit sıcaklık veriyor.Problem sadece soğuktayken var.Gaz az olunca evaporatöre giren gazın , evaporatörün tamamında soğuma yapmadığını ve gaz girişi hangi taraftaysa o tarafta soğuk hava üflediğini yazanlar olmuş.Akşam iş çıkışı gazını ölçürecem.Sonucu akşam yazarım. Mehmet sen bu ara çok fazla arıza konularıyla gündemdesin ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 20188 yıl Yazar Solution comment_472466 12 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Mehmet sen bu ara çok fazla arıza konularıyla gündemdesin ? Ahhahaha sorma Gürkan hocam.Arada bir arabalarla ilgilenme duygularım depreşiyor Bu aralar hepsiburada bile sırf bana çalışıyor sanırım.Sürekli arabalara bişeyler alıyorum Bu arada iş çıkışı klimacıya gittim.Araçta 107 gram gaz çıktı.İçindeki gazı vakumlayıp 500 gram gaz bastılar.Klima şu anda buz gibi yapıyor arabayı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 20188 yıl comment_472467 1 dakika önce, Mehmet Çallı yazdı: Ahhahaha sorma Gürkan hocam.Arada bir arabalarla ilgilenme duygularım depreşiyor Bu aralar hepsiburada bile sırf bana çalışıyor sanırım.Sürekli arabalara bişeyler alıyorum Bu arada iş çıkışı klimacıya gittim.Araçta 107 gram gaz çıktı.İçindeki gazı vakumlayıp 500 gram gaz bastılar.Klima şu anda buz gibi yapıyor arabayı. Hadi gözün aydın, bir sorun daha çözüldü, hep para lobisinin işleri bunlar ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 20188 yıl Yazar comment_472468 1 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Hadi gözün aydın, bir sorun daha çözüldü, hep para lobisinin işleri bunlar ? Evet 100 lira daha lobiye gitti ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 20188 yıl comment_472506 Geçmiş olsun.Senin araba ile benim model aynı.Sen yazdıkça benim yüreğim hopluyor?.Bizde de bu arızalar başlayacak mı diye?Neyse kısa vadede çözmüşsün.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 20188 yıl Yazar comment_472517 Bir saat önce, suat coşkun yazdı: Geçmiş olsun.Senin araba ile benim model aynı.Sen yazdıkça benim yüreğim hopluyor?.Bizde de bu arızalar başlayacak mı diye?Neyse kısa vadede çözmüşsün.. Bende 2 tane focus var. Birisi 2012 model TDCI 92.000 km'de diğeri ise 2006 model benzin+lpg 265.000 km'de.Genelde arızalar eski olanda çıkıyor.Emektar artık beni emekli et diyor Aslında ben biraz kılım ondan dolayı ufacık bişey oldumu takılıp kalıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 20188 yıl comment_472518 Şimdi, Mehmet Çallı yazdı: 2006 model benzin+lpg 265.000 km Rahat nefes aldım...Eyvallah..? --20 dakika sonra eklendi-- 05.06.2018 - 21:55 tarihinde, Mehmet Çallı yazdı: Arkadaşlar 2006 model Arkadaş sen 2006 yazmışsın..Biz hala uykudayız herhalde..Bugünün geyiği de benden olsun,ne yapalım..? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın