Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Gösterge Paneli Buğusu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Öncelikle herkeze hayırlı cumalar arkadaşlar benim sorunum gösterge panelinin içinde benzin göstergesi olan yerin içinde buğu var ve bu beni rahatsız ediyor sanırım geçen hafta cam sil ile gösterge panelini silmiştim ondan oldu bu bulutu nasıl yok ederim cam çıkıyor mu nasıl çıkıyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkeze teşekkür ederim.

Yanıtlama zamanı:

O çıkıyor ama uğraşmaya değmez bunun için. Saç kurutma makinası ya da hava tutarsan belki bir işe yarayabilir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
4 saat önce, Çağdaş Kolcuoğlu yazdı:

O çıkıyor ama uğraşmaya değmez bunun için. Saç kurutma makinası ya da hava tutarsan belki bir işe yarayabilir.

hava tuttum işe yaramadı

Yanıtlama zamanı:

Bırak kalsın öyle. Yazın geçer kendi kendine. Sinir bozucu bir durum anlıyorum ama fazla kurcalamak daha kötü sonuçlara da sebep olabilir. O yüzden canını sıkma fazla.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

hava tuttum bu sefer tüm göstergelerde buğu oldu ön camı çıkıyorsa yardımcı olabilecek biri varmı nasıl sökülüyor sinir bozucu

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Mustafa_Öztürk yazdı:

hava tuttum bu sefer tüm göstergelerde buğu oldu ön camı çıkıyorsa yardımcı olabilecek biri varmı nasıl sökülüyor sinir bozucu

Komple göstergeyi sökeceksin. Camı ayırıp temizleyip takacaksın, basit işlem.

Sadece torx 20 numara anahtar lazım...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Komple göstergeyi sökeceksin. Camı ayırıp temizleyip takacaksın, basit işlem.

Sadece torx 20 numara anahtar lazım...

gürkan bey peki akünün kutup başlarını felan sökmeme gerek varmı bir sorun yaratırmı ve camı ayırma yerinde vidalımı tırnaklımı yorumun için teşekkür ederim

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Mustafa_Öztürk yazdı:

gürkan bey peki akünün kutup başlarını felan sökmeme gerek varmı bir sorun yaratırmı ve camı ayırma yerinde vidalımı tırnaklımı yorumun için teşekkür ederim

Hayır gerek yok.

Direksiyona bağlı olan gösterge alt çıtayı çek, 2 tane civata göreceksin, sök onları göstergeyi çekip hafif dışarı al, arkasına elini sok ve soketi çıkar.

Cam geçmeli, ibrelere ve gösterge zeminine dokunma, bez vb sürme... 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
11 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Hayır gerek yok.

Direksiyona bağlı olan gösterge alt çıtayı çek, 2 tane civata göreceksin, sök onları göstergeyi çekip hafif dışarı al, arkasına elini sok ve soketi çıkar.

Cam geçmeli, ibrelere ve gösterge zeminine dokunma, bez vb sürme... 

çok teşekkür ederim 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

evet gösterge panelini söktüm ama buğu sandığım şey leke çıktı sildiğim halde çıkmadı daha berbat bir hal aldı bende camı sökerek pasta cila yaptım temizlendi acaba bu torpido parlatıcılarımı leke yapıyor arkadaşlar çok kötüydü çıkmıyordu pasta cila yapınca sıfır gibi oldu

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.