Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 20188 yıl comment_468012 Araç 64 binde. Bidiğiniz üzre marşa basılı tutmaya gerek yok, kontağı çevirip bırakiyosun çalışınca kadar kendi marş basıp bırakıyor, hep o şekilde basarım. Dün marş esnasında dişli kaçırma sesi duyuldu cart diye sonra marşa devam edip çalıştı. Sonra defalarca bastım bi sorun yok. Böyle bişey bilen, başına gelen var mı Nisan 28, 20188 yıl Ali Güvenç tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 20188 yıl comment_468014 Bir kaç kez benim arabada da oldu, ama ben hemen düğmeye tekrar basıp kontağı kapattım. 2 yılda 2-3 kez yaptı ama artık kafaya takmadığım için önemsemedim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 20188 yıl Yazar comment_468016 13 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Bir kaç kez benim arabada da oldu, ama ben hemen düğmeye tekrar basıp kontağı kapattım. 2 yılda 2-3 kez yaptı ama artık kafaya takmadığım için önemsemedim... Benim kontağı kapatmama fırsat kalmadan oldu bitti. 1 senede ilk defa oldu. Zaten bikaç kez yapmayınca gitmem ustaya. Malum sağlam malzemeyi bozabiliyolar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 20188 yıl comment_468057 9 saat önce, Ali Güvenç yazdı: gitmem ustaya Akışına bırak Ali ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 20188 yıl comment_468060 Marş motorunda biriken kurumlarda benzer sesler yapabiliyor. Artarsa eğer marş motoru temizlenip yağlandığında kesildiği söyleniyor. Aklınızda bulunsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 20188 yıl Yazar comment_468068 1 saat önce, Fatih Mehmet USLU yazdı: Marş motorunda biriken kurumlarda benzer sesler yapabiliyor. Artarsa eğer marş motoru temizlenip yağlandığında kesildiği söyleniyor. Aklınızda bulunsun. Teşekkür ederim. anormal ses var mı dinliyorum buaralar. Bakalım zaman ne göstercek. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın