Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201610 yıl comment_362452 Kimsenin ilgisini çekmedi.... Söksem mi ???? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201610 yıl comment_362455 Hocam hayırlı uğurlu olsun artık meraklıları aşmıştır bunları ondan. Hoşunuza gidiyor veya işinize yarıyorsa sökmeyin tabii. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201610 yıl comment_362456 3 dakika önce, Yakup Çağatay said: Hocam hayırlı uğurlu olsun artık meraklıları aşmıştır bunları ondan. Hoşunuza gidiyor veya işinize yarıyorsa sökmeyin tabii. Roadstar 2012 Focus'a özel yapmış, belki ilgilenen olur dedim... Her şey tıkır tıkır çalışıyor...Araca tam uyumlu yani... BEN DAHA AŞAMADIM... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201610 yıl comment_362457 Güle güle kullan Coşkun. Radyo yayınlarında parazit yapıyor mu? Genelde oem Navi takanların pek ilgisini çekmiyor ama sen mutluysan sıkıntı yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201610 yıl comment_362466 5 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: Güle güle kullan Coşkun. Radyo yayınlarında parazit yapıyor mu? Genelde oem Navi takanların pek ilgisini çekmiyor ama sen mutluysan sıkıntı yok Eyvallah Gürkan Hocam, Ben o 4 satır mono ekrandan kurtulmak için bahane arıyodum ama epey uzun sürdü tercih yapmam. Otomatik parkta, direksiyon kumandasında, geri vites uyarılarında ve sensörlerle ilgili hiç bir sıkıntı olmadığı için güzel...Gövdeyi doldurdu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201610 yıl comment_362469 14 dakika önce, Coşkun Avcu said: Eyvallah Gürkan Hocam, Ben o 4 satır mono ekrandan kurtulmak için bahane arıyodum ama epey uzun sürdü tercih yapmam. Otomatik parkta, direksiyon kumandasında, geri vites uyarılarında ve sensörlerle ilgili hiç bir sıkıntı olmadığı için güzel...Gövdeyi doldurdu... Hayırlı olsun . Fiyat alabilir miyiz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201610 yıl comment_362492 2 saat önce, Bekir Ilk said: Hayırlı olsun . Fiyat alabilir miyiz? 1200 artı 120 servis Ama sizinki 2015 modelmiş.... Mayıs 8, 201610 yıl Coşkun Avcu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201610 yıl comment_362512 1200 artı 120 servis Ama sizinki 2015 modelmiş.... Fotoğraf görebilirmiyiz yetkili servistemi montaj yapıldı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201610 yıl comment_362578 3 saat önce, Ramazan V. said: Fotoğraf görebilirmiyiz yetkili servistemi montaj yapıldı Ford servisi Cyclone'dan başkasını yapmıyo... Özel serviste yaptırdım. Daha düzgün ve ayrıntılı fotoları akşama göndereyim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201610 yıl Yazar comment_362583 Ford servisi Cyclone'dan başkasını yapmıyo... Özel serviste yaptırdım. Daha düzgün ve ayrıntılı fotoları akşama göndereyim. O fiyatlara caylone takardım cihazın içeriği için bişey diyemem dıştan çok emanet ve biçimsiz duruyor sırıtıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201610 yıl comment_362634 Mayıs 9, 201610 yıl Coşkun Avcu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 20169 yıl comment_390192 kardeşim şuanda aktif kullnıyormusun sorun yaşadın mı bu ana kadar bende aynısından taktırmak istiyorum. bass çıkışı falan varmı müzik video geçirşleri yani hızlımı cihaz bilgi verebilirmisin. teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 20169 yıl comment_394857 Aynı cihazı geçen ay ben de aracıma taktım. Bass için ayrı çıkış var, hatta ayrı bass ayarı da var. Şarkı geçişleri gayet iyi, sadece ilk açılışta çalıştıracağın multimedyayı okuması biraz sürüyor, belki de benim 16 lık bellek ve 8 lik hafıza kartının ağzına kadar dolu olmasından dolayı olabilir. Soketler araca tam uyumlu, direk tak çalıştır yapıyorsunuz, tv anteni ve gps anteni ile geri görüş kamerası için biraz uğraşabilirsiniz o kadar. Şunu da belirteyim radyo kalitesi orijinalden en az 2 kat daha iyi oldu benim aracımda. Anten sökülü - Shark anten takılı halde bi de... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20169 yıl comment_394881 17.11.2016 - 16:20 tarihinde, İsmail Kırbaş yazdı: kardeşim şuanda aktif kullnıyormusun sorun yaşadın mı bu ana kadar bende aynısından taktırmak istiyorum. bass çıkışı falan varmı müzik video geçirşleri yani hızlımı cihaz bilgi verebilirmisin. teşekkürler. Kullanıyorum... Şimdiye dek karşılaştığım tek sorun: Araç geri viteste çalıştığında direk geri görüş kamerasına bağlandığında cihaz açılma sorunu olabiliyo... müzik çalmasına rağmen siyah ekran çıkıyo... bir süre sonra düzeliyo. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın