Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 20188 yıl comment_465628 41 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Ahmet geçmiş olsun demekten başka bir şey yok galiba ama düşük bir fiyata mı aldın yoksa başka seçeneğin mi yoktu? Alalı 1 sene oldu. Ya biraz babamdan kaynaklı oldu. Ona kızdığım için alayım geçeyim dedim. Satıcıya güvendik. O da tam sahtekar çıktı. Expertiz şanzımana dair bilgi vermedi. Benim aldığım dönem km kaydı gelmiyordu. Sigortacıya aracın masrafı kazası olmuş mu diye sorduk, sistemde sıkıntı var açılmıyor dedi. Aracın pazarlığını yaptık. Eleman kapora istedi, ben kapora vermek istemedim ama babam 750 yi verelim arkadaşın kafası rahat olsun dedi. Ben yine vermek istemedim, neyse verdik. 1 sonraki gün içime sinmeye sinmeye devrini aldık. Daha uzun hikaye de işte... inşallah km düşürülmesi yoktur. Satarken de başım ağrır. Yazık ya insanlar sahtekar olmuş. --1 dakika sonra eklendi-- 46 ya almıştım 1 sene önce --1 dakika sonra eklendi-- Şimdi 50 ederse ne ala. O da zor gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 20188 yıl comment_465629 Bazı resimler buldum belki fikir verir sökme kousunda. Birde kemer sensörlerine ve air bag e dikkat etmelisin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 20188 yıl comment_465631 Bir saat önce, D. Ahmet Dönmez yazdı: Yazık ya insanlar sahtekar olmuş. Maalesef öyle. Ancak satarken sıkıntı yaşaman muhtemel, yine de doğruları söylemeli ve ona göre fiyat belirlemelisin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 20188 yıl comment_465633 38 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Maalesef öyle. Ancak satarken sıkıntı yaşaman muhtemel, yine de doğruları söylemeli ve ona göre fiyat belirlemelisin. Bi öğreneyim de km muhabbetini ona göre hareket ederim. Ben kimseyi dolandıramam. Yazık... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 20188 yıl Yazar comment_465889 Detaya girdikçe sanki mantıksız olacak gibi. 200 küsür lira verip döşemecioğlundan direk kılıf mı alsak acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 20188 yıl Yazar comment_466333 An itibariyle başladım ancak gerçekten zor. Kancaları kesip yerine plastik kelepçe atmayı düşünüyorum ne dersiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 20188 yıl comment_471448 benimde ön yolcu oturma yerine yapıştırıcı damladı orjinaliyle değiştirsem diyorum tek satılırmı servisten başka yerden bulunurmu bilemiyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın