Yanıtlama zamanı: Mart 25, 20188 yıl comment_464127 İyi günler Aracım 2013 model focus titanium x plus Aracım ile seyir halinde iken virajlara girdiğimde arka taraftan bir ses geliyor.Şöyle bir ses küçük bir çakıl taşının sağdan sola kaporta üzerinde yuvarlanması gibi bu ses sürekli değil sadece virajlara girdiğimde var. Bir dost kendisi sanayide usta bana arka teker rulmanın bozulduğunu söyledi ama internetteki videolardaki bozuk bilya sesi ile alakası yok daha önce yaşıyan abilerim var mı veya neden kaynaklanır bu ses Mart 25, 20188 yıl Bilal AKIN tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 20188 yıl comment_464249 3/25/2018 - 18:24 tarihinde, Bilal AKIN yazdı: İyi günler Aracım 2013 model focus titanium x plus Aracım ile seyir halinde iken virajlara girdiğimde arka taraftan bir ses geliyor.Şöyle bir ses küçük bir çakıl taşının sağdan sola kaporta üzerinde yuvarlanması gibi bu ses sürekli değil sadece virajlara girdiğimde var. Bir dost kendisi sanayide usta bana arka teker rulmanın bozulduğunu söyledi ama internetteki videolardaki bozuk bilya sesi ile alakası yok daha önce yaşıyan abilerim var mı veya neden kaynaklanır bu ses Bagajın içinde ne var ne yok çıkart. Stepne dahil. Altına bak birşey var mı diye. Sonra arka koltukları kaldır, altına bak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 20188 yıl Yazar comment_464260 Baktım usta aracın bilyasınıda kontrol ettirdik.Bilyada sıkıntı yok diyorlar.Şuanda ses yok normalde de 1 saatlik sürüş zamanında 1 2 sefer geliyordu sesin tekrar çıkmasını beklicem teşekkürler abi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın