Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 20197 yıl comment_495441 07.02.2019 - 20:45 tarihinde, Alper Sakallı yazdı: 25 km'de şanzıman arızası nedir yahu. Hele ki seyir halinde aracın stop etmesi... Can güvenliği sıfır. Bu araçlar fabrikada kalite kontrol ve son konrol yapılmıyor mu. Çok şaşırtıcı. Geçmiş olsun Saol alper. Sonuçta garanti kapsaminda çokta iplemedim. Yaptilar verdiler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 20197 yıl comment_495449 Benim arabam aynı 1.5 tdci titanium pws araç daha bin km olmamıştı istanbuldan Ankara ya yola çıktım uzun süre hız sabitleyicide 120 ile gitti sınırlı şanzıman uyarısı verdi araç öyle olunca ben s moduna aldım vitesleri kendim attım bi anda arıza ışığı söndü durumu servise söyledim baktılar araca birşey çıkmAdı ve bana dedikleri şanzıman yeni ısınma yapmıştır böyle bir durumla karşılaşırsanız aracı kenara çekin biraz bekleyin dediler Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 20197 yıl comment_495454 4 saat önce, Öner Baltacı yazdı: Saol alper. Sonuçta garanti kapsaminda çokta iplemedim. Yaptilar verdiler. Garantiden sonra sıkıntı Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 20197 yıl comment_495463 12 saat önce, Gökhan Türker yazdı: Benim arabam aynı 1.5 tdci titanium pws araç daha bin km olmamıştı istanbuldan Ankara ya yola çıktım uzun süre hız sabitleyicide 120 ile gitti sınırlı şanzıman uyarısı verdi araç öyle olunca ben s moduna aldım vitesleri kendim attım bi anda arıza ışığı söndü durumu servise söyledim baktılar araca birşey çıkmAdı ve bana dedikleri şanzıman yeni ısınma yapmıştır böyle bir durumla karşılaşırsanız aracı kenara çekin biraz bekleyin dediler Bu dedikleri çok saçma ? sanki şehir içi 3 saat dur-kalk yaptınız. 120 ile cc'de giderken rüzgarla şanzıman yağı en çok soğutulabilir halde iken.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 20197 yıl comment_495483 20 saat önce, Gökhan Türker yazdı: Benim arabam aynı 1.5 tdci titanium pws araç daha bin km olmamıştı istanbuldan Ankara ya yola çıktım uzun süre hız sabitleyicide 120 ile gitti sınırlı şanzıman uyarısı verdi araç öyle olunca ben s moduna aldım vitesleri kendim attım bi anda arıza ışığı söndü durumu servise söyledim baktılar araca birşey çıkmAdı ve bana dedikleri şanzıman yeni ısınma yapmıştır böyle bir durumla karşılaşırsanız aracı kenara çekin biraz bekleyin dediler Servisin açıklaması komik olmuş bu tip şanzımanların en fazla ısınma yaptığı çok yoğun trafikde dur kalk yapmak 120 ile sabit giderken neyin ısınmasıymış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 20197 yıl comment_495505 Bende anlam veremedim ama yine yaparsa yapışacaktım yakalarına araba şuan 15000 de o gün bugundür daha yapmadı Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 20197 yıl comment_495509 38 dakika önce, Gökhan Türker yazdı: Bende anlam veremedim ama yine yaparsa yapışacaktım yakalarına araba şuan 15000 de o gün bugundür daha yapmadı Rodaj zamanı sabit hızla sürekli yol almamak gerekir. Servis bunu eklemedi mi? Isınmış da olabilir doğrudur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20197 yıl comment_495606 10.02.2019 - 22:14 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Rodaj zamanı sabit hızla sürekli yol almamak gerekir. Servis bunu eklemedi mi? Isınmış da olabilir doğrudur. Bunu bilmiyordum bak üst devirlerde kullanılmayacağını biliyordumda bu konu ile ilgili birşey söylemediler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın