Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

1.5 Dizel Focus PowerShift Şanzıman Sınırlı Hatası

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
07.02.2019 - 20:45 tarihinde, Alper Sakallı yazdı:

25 km'de şanzıman arızası nedir yahu. Hele ki seyir halinde aracın stop etmesi... Can güvenliği sıfır. Bu araçlar fabrikada kalite kontrol ve son konrol yapılmıyor mu. Çok şaşırtıcı. Geçmiş olsun 

Saol alper. Sonuçta garanti kapsaminda çokta iplemedim. Yaptilar verdiler.

Yanıtlama zamanı:

Benim arabam aynı 1.5 tdci titanium pws 

araç daha bin km olmamıştı istanbuldan Ankara ya yola çıktım uzun süre hız sabitleyicide 120 ile gitti sınırlı şanzıman uyarısı verdi araç öyle olunca ben s moduna aldım vitesleri kendim attım bi anda arıza ışığı söndü durumu servise söyledim baktılar araca birşey çıkmAdı ve bana dedikleri şanzıman yeni ısınma yapmıştır böyle bir durumla karşılaşırsanız aracı kenara çekin biraz bekleyin dediler 

Yanıtlama zamanı:
4 saat önce, Öner Baltacı yazdı:

Saol alper. Sonuçta garanti kapsaminda çokta iplemedim. Yaptilar verdiler.

Garantiden sonra sıkıntı

Yanıtlama zamanı:
12 saat önce, Gökhan Türker yazdı:

araç daha bin km olmamıştı istanbuldan Ankara ya yola çıktım uzun süre hız sabitleyicide 120 ile gitti sınırlı şanzıman uyarısı verdi araç öyle olunca ben s moduna aldım vitesleri kendim attım bi anda arıza ışığı söndü durumu servise söyledim baktılar araca birşey çıkmAdı ve bana dedikleri şanzıman yeni ısınma yapmıştır böyle bir durumla karşılaşırsanız aracı kenara çekin biraz bekleyin dediler 

Bu dedikleri çok saçma ? sanki şehir içi 3 saat dur-kalk yaptınız. 120 ile cc'de giderken rüzgarla şanzıman yağı en çok soğutulabilir halde iken.. 

Yanıtlama zamanı:
20 saat önce, Gökhan Türker yazdı:

Servisin açıklaması komik olmuş bu tip şanzımanların en fazla ısınma yaptığı çok yoğun trafikde dur kalk yapmak 120 ile sabit giderken neyin ısınmasıymış.

Yanıtlama zamanı:

Bende anlam veremedim ama yine yaparsa yapışacaktım yakalarına araba şuan 15000 de o gün bugundür daha yapmadı 

Yanıtlama zamanı:
38 dakika önce, Gökhan Türker yazdı:

Bende anlam veremedim ama yine yaparsa yapışacaktım yakalarına araba şuan 15000 de o gün bugundür daha yapmadı 

Rodaj zamanı sabit hızla sürekli yol almamak gerekir. Servis bunu eklemedi mi? Isınmış da olabilir doğrudur.

Yanıtlama zamanı:
10.02.2019 - 22:14 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı:

Rodaj zamanı sabit hızla sürekli yol almamak gerekir. Servis bunu eklemedi mi? Isınmış da olabilir doğrudur.

Bunu bilmiyordum bak üst devirlerde kullanılmayacağını biliyordumda bu konu ile ilgili birşey söylemediler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.