Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20188 yıl comment_460022 merhaba arkadaşlar 2016 model focus titanium aracımda telefon konuşması yaparken karşı taraf sesimin diafondan gelir gibi uzaktak geldiğini söylüyor bu sorunun neden kaynaklandığını bilen varmı acaba bu yüzden aracımın bu özelliğini kullanamıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20188 yıl comment_460035 Otomatik MesajBu konu, Ford Garajı > Ford SYNC Sistemleri kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20188 yıl comment_460036 Eşiniz, çocuğunuz veya arkadaşınızın FARKLI telefonu ile sistemi kontrol edin hala aynı durum söz konusu ise yetkili servise danışın onlar hatayı bulamazsa ilgili parçaları garantiden değiştirirler Eğer sorun telefon kaynaklı ise yazılımları güncellemek çözüm olabilir en kötü telefon değişecek veya araba Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20188 yıl comment_460047 Telefon ayarı ile ilgili bir durumdu ama nasıl birşeydi hatırlayamadım şimdi. Galiba telefon kendi mikrofonunu kapatmadığı için bu şekilde bir durum oluşuyordu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20188 yıl Yazar comment_460050 3 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Eşiniz, çocuğunuz veya arkadaşınızın FARKLI telefonu ile sistemi kontrol edin hala aynı durum söz konusu ise yetkili servise danışın onlar hatayı bulamazsa ilgili parçaları garantiden değiştirirler Eğer sorun telefon kaynaklı ise yazılımları güncellemek çözüm olabilir en kötü telefon değişecek veya araba Teşekkürler yakup bey; telefonum iphone 6s yazılımı güncel ayarlarına bakayım bi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20188 yıl comment_460053 Benzer bir durumu yaşamıştım. Tavan konsolundan gelen cızırtıyı susturmak için konsolun hareketli yerlerine silikon sprey sıkmıştım. Sonra telefon görüşmelerimde sizin bahsettiğiniz sorunu yaşadım. Spreyi biraz fazla sıkmış olacağım ki mikrofonun önündeki gözenekler kapanmış. Çıkarıp o siyah bez gibi olan gözenekli parçayı yıkadım, kurutup geri taktım. Sorun çözüldü. Belki sizin araçta da orası kirlenmiş/tozlanmamış olabilir. Şubat 11, 20188 yıl Bedirhan Doğan tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın