Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yıkamacı da lastik parlatma..

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ben bir iş aldım başıma; pasta, cila, glaze, kil, pad, makina vb aldım artık kendi kendime yapıyorum bakımları, öğrenene kadarki her denememde pişmaniyenin icadını hatırlayacağım sanıırm!

Bende en son pasta cila yaptıktan sonra;pasta nın çokda faydalı bişey olmadığını keşfedip :) (yoruculuğundan olsa gerek),gaz yağıyla yıkatıp cila atmaya başladım sadece.Bu arada senın ekip bayaği sağlammış tek ihtiyacın olan sana seve seve yardım etcek bi araba seven arkadaş bulunabilirse abi :)

• Yanıt 31
  • Görüntüleme 12,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kast edilen Titanium Mk.3 sahipleri, 20 kollu, çarp dörtle eder 80 kol Hani link???

• Guest Tolga KARACA
    Guest Tolga KARACA

Ben bir iş aldım başıma; pasta, cila, glaze, kil, pad, makina vb aldım artık kendi kendime yapıyorum bakımları, öğrenene kadarki her denememde pişmaniyenin icadını hatırlayacağım sanıırm!

• Biz eskiden asidi kaçan cocacola'lar dökülmesin diye onlarla lastik yanağı parlatırdık. Hey gidi günler

Yanıtlama zamanı:

Bende en son pasta cila yaptıktan sonra;pasta nın çokda faydalı bişey olmadığını keşfedip :) (yoruculuğundan olsa gerek),gaz yağıyla yıkatıp cila atmaya başladım sadece.Bu arada senın ekip bayaği sağlammış tek ihtiyacın olan sana seve seve yardım etcek bi araba seven arkadaş bulunabilirse abi :)

Benim ekip sağlam da bazen "abi etme ne olur" diye yalvaran gözlerle bakıyorlar o fena :)

Yanıtlama zamanı:

Benim ekip sağlam da bazen "abi etme ne olur" diye yalvaran gözlerle bakıyorlar o fena :)

Gözümde canlanıyor arkadaşlar,senin temizlik ve bakım ekibini görünce başlarına ne geleceği eminim gözlerinin önünden film şeridi gibi geçiyordur :)

Yanıtlama zamanı:

Gözümde canlanıyor arkadaşlar,senin temizlik ve bakım ekibini görünce başlarına ne geleceği eminim gözlerinin önünden film şeridi gibi geçiyordur :)

Bir elemanım Focus u satınca "abi yeni arabaya bu kadar özenmesen?" gibi bir ricada bulunacak kadar ileri gidebildi zaten, işyerinde tek fiske de vurmamışımdır ama iş araba olursa tanımam. :)

Yanıtlama zamanı:

açıkcası oto yıkamada bende lastiklere parlatıcı sürdürmüyorum..ne kullandıkları hakkında bilgim olmadığı için..hatta göğüs içinde kendi aldığım ürünü kullanıyorum.onlar sadece yıkayıp kuruluyorlar aslında müstakil bir evim olsa sadece kış aylarında giderim.arbamla uğraşırken sanki beni deşarj ediyor yorulmak yerine dinlendiriyor... :)

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar meguiars endunce var lastik parlatıcı olarak alın kullanın 25 lira olması lazım

evet doğrudur bazı parlatıcılar lastiğe zarar verir

Yanıtlama zamanı:

lastiğin parlaklıgı bırsey ıfade etmıyor benım ıcın acıkcası kullanmanıda gereksız oldugunu dusunuyorum..

Yanıtlama zamanı:

Ben bazen severim parıl parıl.. Genelde simsiyah mat olsun isterim.

Yanıtlama zamanı:

bunu alıcaksın ozmana abi çokta uzun ömürlüdür

Yanıtlama zamanı:

+1

Tez alına :)

Yanıtlama zamanı:

kesinlikle katılıyorum, son 2 arabama bu güne değin asla fırça vurdurmadım. her yıkamada aracı sonax şampuan ve hızlı cila ile yıkatıp (formen) veya kendim yıkayarak parlattıktan sonra en son jant ve lastikleri de parlatınca arabanın asıl güzelliği ortaya çıkıyor ve dikkat çekiyor. :) biraz yorucu oluyor ama son görünüm bu zahmete değiyor doğrusu...

Yanıtlama zamanı:

Ben bir de her yıkama sonrası quick detailer la geçiyorum; iki yıkama arası parlak, temiz kalan ve teflon gibi kaygan bir yüzey :)

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

tavsiyelerinize uydum ve endurance gold class markma lastik parlatma ürününden satın aldım.. teşekkür ederim ilginiz için..

ama bir sorum var ürünün kullanımıyla ilgili olarak

ürünü ıslak lastik üzerinde mi uyguluyoruz, yoksa yıkanmış, kurumuş lastik üzerinde mi?..

bir de ne miktarda sürmeliyiz süngerin üzerine..saygılar

arkadaşlar meguiars endunce var lastik parlatıcı olarak alın kullanın 25 lira olması lazım

evet doğrudur bazı parlatıcılar lastiğe zarar verir

Yanıtlama zamanı:

napiyim benim arabam yokki...... :kıhkıh: bende still marka ayakkabı parlatıcısı aldım bademyağlı güzel oluyor...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.