Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 20188 yıl comment_458428 Merhabalar. Aracım 2016 1.5 powershift tdı focus. Ayağımı firenden çekince kalkışlarda silkeleme yapıyordu. Servise götürdüm volant arızası dediler. Aracı aldılar. Araç 29000 km de. Bu sorun normal mi. Tamirden sonra bu sorun tekrar eder mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 20188 yıl comment_458434 34 dakika önce, Can Aydin yazdı: Bu sorun normal mi. Tamirden sonra bu sorun tekrar eder mi? Sorunların normal olmasını beklemek, normal olmasa gerek Edebilir, tıpkı mevcudun arızalı olması gibi. Velhasıl şansınıza göre değişir. https://www.focusclubtr.com/search/?&q=volant&sortby=newest Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 20188 yıl comment_458435 34 dakika önce, Can Aydin yazdı: Merhabalar. Aracım 2016 1.5 powershift tdı focus. Ayağımı firenden çekince kalkışlarda silkeleme yapıyordu. Servise götürdüm volant arızası dediler. Aracı aldılar. Araç 29000 km de. Bu sorun normal mi. Tamirden sonra bu sorun tekrar eder mi? Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Özellikle araç ilk kalkışda dip gaz ile hareket ettirilmişse, araçda ağırlık varken rampa yukarı vs. zorlanmışsa bu arıza çok normal. Düzenli kullanılırsa bir daha tekrarlamaz meraketmeyin. Servis master tech’ine bu konu hakkında danışın. Nelere dikkat etmenizi size söyleyecektir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 20188 yıl Yazar comment_458436 Hiç dip gazla hareket etmedim araçla. İstanbul trafiğinde yokuşlarda dur kalk yapmışımdır illaki. Servis aracı alıp kullanmam için yeni araç verdi. Kendileri Volant arızası dediler. Bakalım inşallah tekrar etmez. Çünkü araçtan çok memnunuz ailecek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 20188 yıl comment_458437 4 dakika önce, Can Aydin yazdı: Hiç dip gazla hareket etmedim araçla. İstanbul trafiğinde yokuşlarda dur kalk yapmışımdır illaki. Servis aracı alıp kullanmam için yeni araç verdi. Kendileri Volant arızası dediler. Bakalım inşallah tekrar etmez. Çünkü araçtan çok memnunuz ailecek. Dur kalkda frene nasıl basıyosunuz bilmiyorum ama pedala tam basılması gerek, bunada dikkat edin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 20188 yıl comment_458438 2 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: Dur kalkda frene nasıl basıyosunuz bilmiyorum ama pedala tam basılması gerek, bunada dikkat edin. Pedala tam basmak derken? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 20188 yıl Yazar comment_458443 Tamirden sonra sorunun tekrar etme olasılığı nedir peki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 20188 yıl comment_458444 19 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Pedala tam basmak derken? Anladın sen. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 20188 yıl comment_458445 Şimdi, Can Aydin yazdı: Tamirden sonra sorunun tekrar etme olasılığı nedir peki. Servis tamir etmez hocam hangi parça sorunlu ise o değişir hatta zahmetli ise tamamı değişir. --0 dakika sonra eklendi-- Şimdi, Zafer Akbs yazdı: Anladın sen. Hiçbir şey anlamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 20188 yıl comment_458446 1 dakika önce, Can Aydin yazdı: Tamirden sonra sorunun tekrar etme olasılığı nedir peki. Bu soruyu baş teknisyene sormanız daha doğru olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 20188 yıl Yazar comment_458448 Teşekkürler. Ocak 28, 20188 yıl Can Aydin tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 20188 yıl comment_458500 9 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Pedala tam basmak derken? Kavrama fren pedalın sert basınca bırakıyor ya eski konvansiyonellerde, ondan bahsediyor sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 20188 yıl comment_458505 Pedal o kadar sert ki tam basmak sanırım Demir’e değene kadar anlamında. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 20188 yıl Yazar comment_458761 Arkadaşlar servis volant dişlisini değişecekmiş. Garanti kapsamında. Birde yazılım güncelleme varmış araçta. Bakalım ne olacak. Aracı daha almadım. 2 gündür serviste. İnşallah tekrarlamaz bu sıkıntı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20188 yıl Yazar comment_458886 Arkadaşlar bugün aracım. Çok şükür herhangi bir sorun kalmamış. Umarım tekrarlamaz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın