Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 20188 yıl comment_455048 Mrb arkadaşlar aracım 2012 model titanyum benim sıkıntım uzaktan kumanda ara ara arabayı açmıyordu pil dediler 2032 lityum pil aldım değiştirdim fakat bugün tekrardan aracı açmadı manuel anahtarla açmak zorunda kaldım sorun ne olabilir sizce arkadaşlar şimdiden tşk ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 20188 yıl comment_455176 Aracınız titanium olduğuna göre yedek anahtarınızda uzaktan kumandalı olması lazım.Aracı bir kaç gün yedek anahtarla kullanın.Eğer yedek anahtarda bu problemi yaşamazsanız sorun anahtarınızdadır.Ama yedek anahtarlada aynı problemi yaşarsanız aracınız üzerinde problem arayabilirsiniz.Mesela kumanda algılayan anten gibi.Yani öncelikle problem anahtardamı değilmi emin olmalısınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 20188 yıl Yazar comment_455313 Yedek anahtar ilede aynı sorunu yaptı yani aracı açmadığı zaman kullandığım anahtar ile yedek anahtar ile denedim oda açmadı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 20188 yıl comment_455322 ne kadar ara ara? yani bende de oluyor ama senede 2-3 o yüzden önemsemiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 20188 yıl Yazar comment_455338 Bazen ayda bazen 3 ayda ama oluyor bunun bı sebebi olmalı diye düşünüyorum Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın