Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 20188 yıl comment_455034 İyi akşamlar arkadaşlar aracımda aşiri siyah duman atma var bugun bir tamirciye gösterdim egr nin iptal oldugunu soyledi başına boyle bir olay gelen oldu mu ve tekrar aktif edilmesi mümkün mü Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 20188 yıl comment_455035 2 minutes ago, Arif G. said: İyi akşamlar arkadaşlar aracımda aşiri siyah duman atma var bugun bir tamirciye gösterdim egr nin iptal oldugunu soyledi başına boyle bir olay gelen oldu mu ve tekrar aktif edilmesi mümkün mü Sirf egr den asiri duman atmaz, aktif edebilirsiniz. EGR takilir orjinal yazilima donulur ve calisir. Muhtemelen sizde dpf iptali yapilmistir ayrica. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 20188 yıl Yazar comment_455036 2 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Sirf egr den asiri duman atmaz, aktif edebilirsiniz. EGR takilir orjinal yazilima donulur ve calisir. Muhtemelen sizde dpf iptali yapilmistir ayrica. vallahi bilmiyorum kardes aractan da fazla anlamıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 20188 yıl comment_455039 1 minute ago, Arif G. said: vallahi bilmiyorum kardes aractan da fazla anlamıyorum Bence senin "usta" da pek anlamiyor. Senin bu goturdugun yer donanimi acabilir ama flaplarini aktif edemez, bunun icin yetkili servise gitmen gerekiyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın