Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Lastik Basınç Sensörü Hakkinda

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Araç 2 günden beri 10-12 km gittikten sonra böyle bir arıza veriyor. Ayarlardan sıfırlama yapıyorum arıza gidiyor fakat aynı mesafede tekrar gittikten sonra yine aynı arızayı veriyor sebebi ne olabilir acaba ?IMAG1240.jpg

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Ercan Çelik yazdı:

Araç 2 günden beri 10-12 km gittikten sonra böyle bir arıza veriyor. Ayarlardan sıfırlama yapıyorum arıza gidiyor fakat aynı mesafede tekrar gittikten sonra yine aynı arızayı veriyor sebebi ne olabilir acaba ?IMAG1240.jpg

Yakın zamanda lastiklerinizi değiştirdiyseniz ya sensörler takılmadı ya da takıldı fakat arabaya tanıtılmadı.

Yanıtlama zamanı:
Yakın zamanda lastiklerinizi değiştirdiyseniz ya sensörler takılmadı ya da takıldı fakat arabaya tanıtılmadı.
1 ay önce kışlıkları geçtim nasıl tanıtacağım peki.
Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Ercan Çelik yazdı:
11 dakika önce, ANIL Ö. yazdı:

1 ay önce kışlıkları geçtim nasıl tanıtacağım peki.

Servisle bir görüşün sensörler ile ilgili arıza durumu yoksa onlar tanıtımını yaparlar.

Yanıtlama zamanı:

Tamam teşekkürler.

• 5 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba

Lastik basınç sensörü hakkında, üretim tarihi 2018 olan sensörler elimde var. Bu sensörlerin raf ömrü var mı yani daha yeni üretim tarihi olan mi alınmalı yoksa takılınca kullanima başlayacağı için fark eden bir durum olmaz mı? 

Yanıtlama zamanı:
15 dakika önce, Emre Akaydın yazdı:

Merhaba

Lastik basınç sensörü hakkında, üretim tarihi 2018 olan sensörler elimde var. Bu sensörlerin raf ömrü var mı yani daha yeni üretim tarihi olan mi alınmalı yoksa takılınca kullanima başlayacağı için fark eden bir durum olmaz mı? 

Raf ömrü söz konusu olacak parçalar değil. Sağlamsa çalışır 🙂

Şunu ilave edeyim. Düşük bir ihtimal ama pilleri bitmiş ya da azalmış olabilir.

Yanıtlama zamanı:
12.05.2023 - 14:40 tarihinde, Semih O. yazdı:

Raf ömrü söz konusu olacak parçalar değil. Sağlamsa çalışır 🙂

Şunu ilave edeyim. Düşük bir ihtimal ama pilleri bitmiş ya da azalmış olabilir.

Işte  ben de pillerin bu durumunu fazla kurcalayınca (ve bir kaç kişiyle görüşünce) sonuç olarak elime 2022 üretim sensör geldi. Fakat ev6t kodu yerine f2gt kodlu 2018 sonrası focuslar için 🤦‍♂️ . Böyle olduğunu sensörleri tanıtamayınca farkettim. İhtimal vermemekle birlikte tpms cihazını f2gt üzerinden tanıtmak mümkün mü? 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.