Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20188 yıl comment_454862 Araç 2 günden beri 10-12 km gittikten sonra böyle bir arıza veriyor. Ayarlardan sıfırlama yapıyorum arıza gidiyor fakat aynı mesafede tekrar gittikten sonra yine aynı arızayı veriyor sebebi ne olabilir acaba ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20188 yıl comment_454864 4 dakika önce, Ercan Çelik yazdı: Araç 2 günden beri 10-12 km gittikten sonra böyle bir arıza veriyor. Ayarlardan sıfırlama yapıyorum arıza gidiyor fakat aynı mesafede tekrar gittikten sonra yine aynı arızayı veriyor sebebi ne olabilir acaba ? Yakın zamanda lastiklerinizi değiştirdiyseniz ya sensörler takılmadı ya da takıldı fakat arabaya tanıtılmadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20188 yıl comment_454865 Yakın zamanda lastiklerinizi değiştirdiyseniz ya sensörler takılmadı ya da takıldı fakat arabaya tanıtılmadı.1 ay önce kışlıkları geçtim nasıl tanıtacağım peki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20188 yıl comment_454866 1 dakika önce, Ercan Çelik yazdı: 11 dakika önce, ANIL Ö. yazdı: Yakın zamanda lastiklerinizi değiştirdiyseniz ya sensörler takılmadı ya da takıldı fakat arabaya tanıtılmadı. 1 ay önce kışlıkları geçtim nasıl tanıtacağım peki. Servisle bir görüşün sensörler ile ilgili arıza durumu yoksa onlar tanıtımını yaparlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 20233 yıl comment_509926 Merhaba Lastik basınç sensörü hakkında, üretim tarihi 2018 olan sensörler elimde var. Bu sensörlerin raf ömrü var mı yani daha yeni üretim tarihi olan mi alınmalı yoksa takılınca kullanima başlayacağı için fark eden bir durum olmaz mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 20233 yıl comment_509927 15 dakika önce, Emre Akaydın yazdı: Merhaba Lastik basınç sensörü hakkında, üretim tarihi 2018 olan sensörler elimde var. Bu sensörlerin raf ömrü var mı yani daha yeni üretim tarihi olan mi alınmalı yoksa takılınca kullanima başlayacağı için fark eden bir durum olmaz mı? Raf ömrü söz konusu olacak parçalar değil. Sağlamsa çalışır 🙂 Şunu ilave edeyim. Düşük bir ihtimal ama pilleri bitmiş ya da azalmış olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 20233 yıl comment_510044 12.05.2023 - 14:40 tarihinde, Semih O. yazdı: Raf ömrü söz konusu olacak parçalar değil. Sağlamsa çalışır 🙂 Şunu ilave edeyim. Düşük bir ihtimal ama pilleri bitmiş ya da azalmış olabilir. Işte ben de pillerin bu durumunu fazla kurcalayınca (ve bir kaç kişiyle görüşünce) sonuç olarak elime 2022 üretim sensör geldi. Fakat ev6t kodu yerine f2gt kodlu 2018 sonrası focuslar için 🤦♂️ . Böyle olduğunu sensörleri tanıtamayınca farkettim. İhtimal vermemekle birlikte tpms cihazını f2gt üzerinden tanıtmak mümkün mü? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 20233 yıl comment_510045 1 saat önce, Emre Akaydın yazdı: İhtimal vermemekle birlikte tpms cihazını f2gt üzerinden tanıtmak mümkün mü? Değil maalesef. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın