Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 20178 yıl comment_452926 Star stoplularda şarj edilebiliyor bazilarinda ama diğerlerinde arka kapağı açıp pili degistiriliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 20178 yıl comment_452927 5 dakika önce, Barış Kartal yazdı: Star stoplularda şarj edilebiliyor bazilarinda ama diğerlerinde arka kapağı açıp pili degistiriliyor Keşke Türkçe karakterler ile yazsanız daha iyi anlayabilirim, ama söyledikleriniz doğru değil. En azından resmi Ford kaynaklarına göre, bilginize. Ayrıca: https://www.focusclubtr.com/topic/15700-anahtar-şarj-oluyor-mu/#comment-451105 Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 20178 yıl comment_452931 Focus 3 mca satin alirken bize o bolgenin hem anahtar tanimlamak (mykey) hem de tabiri caizse anahtari sarj etmek icin konulduğunu anahtarda pil olmadigini soylemislerdi. Demek bir takim ford bayileri sattiklari urunun ozelliklerine hakim degiller. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 20178 yıl comment_452932 4 dakika önce, Oğuzhan Özkan yazdı: Focus 3 mca satin alirken bize o bolgenin hem anahtar tanimlamak (mykey) hem de tabiri caizse anahtari sarj etmek icin konulduğunu anahtarda pil olmadigini soylemislerdi. Demek bir takim ford bayileri sattiklari urunun ozelliklerine hakim degiller. Diyelim ki pil yok o şarj nereye depolanıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 20178 yıl comment_452940 Pil olmayan anahtar yok zaten ama bazı anahtarlara pil değiştirmek yerine anahtarı değiştirme gibi birşey yapmışlar connect transit bunlarda böyle eski modellerinde Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 20178 yıl comment_452941 1 dakika önce, Barış Kartal yazdı: Pil olmayan anahtar yok zaten ama bazı anahtarlara pil değiştirmek yerine anahtarı değiştirme gibi birşey yapmışlar connect transit bunlarda böyle eski modellerinde Doğrudur ama konumuz onlar değil Az önce verdiğim linkteki pillerin türüne bakabilir dilerseniz kılavuzdaki anlatım gibi değiştirebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 20178 yıl comment_452946 2 saat önce, Murat Kav. yazdı: Benim önceki c-max'da kapağı açınca, anahtarı değil de, doğrudan kumandayı sokuyordun anahtardan kastım kumanda abi, metal anahtar kapıyı açmaktan başka bir işe yaramıyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın