Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 201214 yıl comment_48920 Bekliyoruz...katkılarınızı tüm arkadaşlardan....ben bu sabah çok yoğun bir yapmurlu geceden sonra açan güneşle ve gelen haftasonu ile birlikte evime dönme heyecanı içinde...ilk dinlediğim parçamı yolluyorum keyifli dinlemeler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 201214 yıl comment_48921 Teyfik bey ne şanslısınız.. gün içinde toplantı var ve birsürü mazeret ve saçmalık dinleyeceğim ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 201214 yıl Yazar comment_48922 öylede...bende tüm hafta..birsürü sorunla evden uzakta yaşamak zorunda kaldım...sizlere kolay gelsin...saçmalık dinlemek...evet...oda bir şekilde dinleniliyor güzelmiş... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 201214 yıl comment_48925 evet bazen kendi durumumuza okadar dalıyoruz ki sanki tüm sıkıntıyı çeken kendimiz gibi geliyor...sizin heyecanınızı paylaşmamak elde değil..iyi hafta sonları neşeniz bol olsun... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 201214 yıl comment_48926 Sagopa Kajmer - Gördüklerime İnanmam Gerek Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 201214 yıl Yazar comment_48933 evet bazen kendi durumumuza okadar dalıyoruz ki sanki tüm sıkıntıyı çeken kendimiz gibi geliyor...sizin heyecanınızı paylaşmamak elde değil..iyi hafta sonları neşeniz bol olsun... sizlerede ailecek iyi tatiller...dilerim...teşekkürler iyi niyetleriniz için.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 201214 yıl Yazar comment_48935 bıdı bıdı yapıcagına ne dinliyorsan bir videoda sen koy...sayın adminim.ministatorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 201214 yıl Yazar comment_48938 yazık sitede kimse müzik dinlemiyor demekki üzüldüm...teşekkürler.......adiminim...(underworld awakening geldi güzel görüntü altyazı seyret derim sinemaya gitmektense..) Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 201214 yıl comment_48939 yazık sitede kimse müzik dinlemiyor demekki üzüldüm...teşekkürler.......adiminim...(underworld awakening geldi güzel görüntü altyazı seyret derim sinemaya gitmektense..) Dün gitmedim zaten ,konuşunca Bugün yeni bişeyler olabilir.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın