Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 20178 yıl comment_450888 arkadaşlar merhaba 2006 model cmax ghia aracımın hilholder açılabiliyor mu esp mevcut ise açılabiliyor diye biliyorum ama elm config den nerden açacağımı bulamadım bilen var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 20178 yıl comment_450895 C-max MK1'de (Focus mk2) ESP olsa dahi HLA hiç sunulmadı Ford tarafından. Ben böyle hatırlıyorum. @H. Cenk abi öyle değil mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 20178 yıl comment_450954 8 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: C-max MK1'de (Focus mk2) ESP olsa dahi HLA hiç sunulmadı Ford tarafından. Ben böyle hatırlıyorum. @H. Cenk abi öyle değil mi? Yoktu.. elektronik elfrenini çok iyi ayarlamayı öğrenmiştim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 20178 yıl comment_450989 12 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: C-max MK1'de (Focus mk2) ESP olsa dahi HLA hiç sunulmadı Ford tarafından. Ben böyle hatırlıyorum. @H. Cenk abi öyle değil mi? dünyada yoktu mu diyorsun? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 20178 yıl comment_450992 35 dakika önce, Ozan Kar yazdı: dünyada yoktu mu diyorsun? Avrupa'da da yoktu. ESP'nin her türlüsü yapar mı dersin bu işi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 20178 yıl comment_451060 11 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Avrupa'da da yoktu. ESP'nin her türlüsü yapar mı dersin bu işi? Yapması lazım, ama konfigrasyonda seçenek yoksa yapacak bir şey yok tabii. Akın abi (tan oto) bir şeyleri açmıştı ancak hill holder varmıydı bilmiyorum, lastik basınç vardı sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 20178 yıl comment_451074 1 saat önce, Ozan Kar yazdı: Yapması lazım, ama konfigrasyonda seçenek yoksa yapacak bir şey yok tabii. Akın abi (tan oto) bir şeyleri açmıştı ancak hill holder varmıydı bilmiyorum, lastik basınç vardı sanırım. İlgili modülü bulmaya çalıştım ama beceremedim oradan belki özelliklere giderim diye. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 20178 yıl Yazar comment_451091 merhabalar bu ayarları bulmaya çalışırken airbag ışığı yandı ve ne yaptıysam söndüremedim yardımcı olurmusunuz elm config ile söndermedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 20178 yıl comment_451102 24 dakika önce, Ridvan Guven yazdı: merhabalar bu ayarları bulmaya çalışırken airbag ışığı yandı ve ne yaptıysam söndüremedim yardımcı olurmusunuz elm config ile söndermedim yanlış bir konfigrasyon yaptıysanız onu eski haline çevirmeniz lazım. forscanle dtcleri silmeyi deneyin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 20178 yıl Yazar comment_451108 dtc leri siliyorum siliniyor herhangi sorum yok ama ışık hala yanıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 20178 yıl comment_451112 18 dakika önce, Ridvan Guven yazdı: dtc leri siliyorum siliniyor herhangi sorum yok ama ışık hala yanıyor muhtemelen farkında olmadan bir değişiklik yaptınız. şasi numarasıyla forrdan orijinal konfigrasyon çekilebilir, ama nasıl bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 20178 yıl Yazar comment_451142 nerden geri alabilirim var mı bir site.. ama hiç birşeyi değiştirmediğime emninim nasıl oldu anlamadın forscan ile tarama yaptıktan sonra oldu ama kesin eminim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 20178 yıl comment_451147 6 dakika önce, Ridvan Guven yazdı: nerden geri alabilirim var mı bir site.. ama hiç birşeyi değiştirmediğime emninim nasıl oldu anlamadın forscan ile tarama yaptıktan sonra oldu ama kesin eminim forscanle böyle bir şey olması çok çok düşük ihtimal. Akü kutup başını söküp biraz bekleyip takarak deneyin birde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 20178 yıl Yazar comment_451149 akü kutup başını söktüm taktım olmadı. fakat elmconfig ile rcm bölümü var oraya girdim orda airbag ile ilgili şeyler var read dediğimde hiçbir işlem yapmıyordu sonra şase no ile load from the assbuilt bölümü var varsayılan ayarlar bölümü ona bastım değerler geldi tekrar yaz dedim sorun çözüldü teşekkür ederim ilginiz için ayrıca şu foccus programını arkadaşın focusta denedik aynı hatayı aldık cant to unit elm gibi bir hata siz demiştiniz sizin araçta çalışmaz diye focusada bağlamadık yanlış bişey mi yapıyoruz acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 20178 yıl comment_451165 52 dakika önce, Ridvan Guven yazdı: akü kutup başını söktüm taktım olmadı. fakat elmconfig ile rcm bölümü var oraya girdim orda airbag ile ilgili şeyler var read dediğimde hiçbir işlem yapmıyordu sonra şase no ile load from the assbuilt bölümü var varsayılan ayarlar bölümü ona bastım değerler geldi tekrar yaz dedim sorun çözüldü teşekkür ederim ilginiz için ayrıca şu foccus programını arkadaşın focusta denedik aynı hatayı aldık cant to unit elm gibi bir hata siz demiştiniz sizin araçta çalışmaz diye focusada bağlamadık yanlış bişey mi yapıyoruz acaba orijinal değerleri forddan alıp yazmışsınız. arkadaşınızın aracı focus 3 yada 3.5 mu? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın