Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20178 yıl comment_449549 selam arkadaşlar yarın 2012 benzinli lpgli cmax alacağım 105000 kmde.yakıt (lpg) tüketimi hakkında bilgisi olan varmı.kullanan arkadaş varsa yorum yazabilirmi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20178 yıl comment_449562 Otomatik MesajBu konu, Diğer Ford Modelleri > Ford Garajı > S-Max & Galaxy kategorisinden Otomobiller Hakkında > Yakıt ve Lpg Konuları kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20178 yıl comment_449578 Kullanım tarzınız tüketiminizi çok etkiler. Bunun için yorum yapmak zordur. Ancak, sakin ve yumuşak bir kullanım tarzıyla genelde 1 litre LPG ile şehir içi 8-10 km, şehir dışı 12-14 km yol alınıyor. Az yakan araç yoktur, az yaktıran şoför vardır Günümüzde bütün üreticiler artık en verimli motoru üretebiliyor. Bana göre aynı motor hacmine sahip, aşağı yukarı aynı ağırlıkta olan iki farklı marka araç birbirine çok yakın tüketir. Çünkü yapılacak iş aynıdır, bu işi yapmak için gerekli olan enerji miktarı da aynı gibidir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 20178 yıl Yazar comment_452503 biraz geç oldu ama bilgi için teşekkürler.aracı aldım.74 tl ile izmir de şehir içi 233 km yaptım.teşekkürler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın