Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201214 yıl comment_52955 Yani kısacası 2 den 3 e geçmiyodu ve siz de 2. kanalın frekansını değiştirdiniz ve sorun çözüldü.. Doğru mu anlamışım aynen öyle... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201214 yıl Yazar comment_53078 Bugün Kadir Bey'in verdiği bilgiler ışığında ben de sorunumu çözmüş bulunmaktayım. çözüm çok basit.. Benim aracımda 3. kanaldan 4. kanala geçmiyodu. Bende 2. kanalla 3. kanalın frekanslarını değiştirdim ve sorunumu çözmüş oldum. Kadir Bey'de 2den 3e geçemiyodu. O da 2. kanalın frekasını değiştirmiş. Yani her araçta farklı bi kanalda bu sıkıntı yaşana biliyor. örneğin başka bi araçta 7den 8e geçerken sıkıntı oluyosa çözüm 7. kanalın frekansını değiştirmek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201214 yıl comment_53085 Bugün Kadir Bey'in verdiği bilgiler ışığında ben de sorunumu çözmüş bulunmaktayım. çözüm çok basit.. Benim aracımda 3. kanaldan 4. kanala geçmiyodu. Bende 2. kanalla 3. kanalın frekanslarını değiştirdim ve sorunumu çözmüş oldum. Kadir Bey'de 2den 3e geçemiyodu. O da 2. kanalın frekasını değiştirmiş. Yani her araçta farklı bi kanalda bu sıkıntı yaşana biliyor. örneğin başka bi araçta 7den 8e geçerken sıkıntı oluyosa çözüm 7. kanalın frekansını değiştirmek. hatta muhtemelen eski kanalları tekrar ayarlasan bile olur. Ben öyle yaptım. 2 kanalın frekansını değiştirdim. Sonra tekrar eski frekansa ayarladım. Fakat aynı sorunu yaşamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201214 yıl Yazar comment_53090 hatta muhtemelen eski kanalları tekrar ayarlasan bile olur. Ben öyle yaptım. 2 kanalın frekansını değiştirdim. Sonra tekrar eski frekansa ayarladım. Fakat aynı sorunu yaşamadım. Doğrudur.. Ben uğraşmadım, 2yle 3ü yer değiştirdim, oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201312 yıl comment_200183 Arkadaşlar benim radyoda otomatik hafızaya almayı seçince her seferinde sadece 6 kanalı kaydediyor. Elle kaydetmek istersem de 6 tane düğme olduğu için yine 6'da kalıyorum. Bunun başka bir yolu var mıdır? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201312 yıl comment_201586 Style donanım için sadece 6 kanal kaydedebilyoruz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201312 yıl comment_201688 Ben de 9 kayıt var... Abi ilk çıkan stylelarda bluetooth özelliği vs. vardı. O yüzden teybi bir üst versiyon şimdikilere göre... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın