Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 20178 yıl comment_443860 Arkadaşlar ford kuga aracımın dün ön camı çatladı. Daha önce Orijinal ford logolu rezistanslı cam değiştiren var mı aranızda. Eskisinin yerini tutar mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 20178 yıl comment_443861 Tutar tutar. Geçmiş olsun, evet değiştirenler var, aramadan çıkmadı mı sonuçlar ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 20178 yıl comment_443862 Yakup Bey'in dediği gibi orjinal cam eskisinin yerini tutar.Zaten bildiğim kadarıyla orjinal camlarda sensörler falan yeni camın üzerinde geliyor.Ama tek sorun eğer kaskodan orjinal cam taktıracaksanız sıkıntılı bir sürece girdiniz .Geçmiş olsun.Kaskoların bir çoğu orjinal camı muafiyetli olarak karşılıyor.Yani cam fiyatının %10-20 kısmını siz ödüyorsunuz.Kalanını kasko ödüyor.Sizin ödemeniz gereken % kısmı poliçenizde yazıyor.Daha önceki konularda ben dahil birçok arkadaşımız bahsetti başlarından geçen olayları.Tekrar geçmiş olsun. Ekim 20, 20178 yıl Mehmet Çallı tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 20178 yıl comment_443917 10 saat önce, Muharrem KULA yazdı: Arkadaşlar ford kuga aracımın dün ön camı çatladı. Daha önce Orijinal ford logolu rezistanslı cam değiştiren var mı aranızda. Eskisinin yerini tutar mı? orijinalle değiştirirseniz yerini tutar,kesinlikle orijinalle değiştirin orijjnal olmayan iyi perfomans vermiyor camı ısıtırken Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 20178 yıl comment_443939 Selam, tutar ben geçen yıl değiştirdim. F kaskonuz var ise para ödemezsiniz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın