Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201214 yıl comment_48021 Adam 200le giderken araba stop etmiş hangi sorun? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201214 yıl comment_48023 Adam 200le giderken araba stop etmiş hangi sorun? Adam önünde giden aracı solarken Mercedes arabası stop etmiş. Şubat 9, 201214 yıl ÜmitVaysaloğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201214 yıl comment_48025 Adam önÜnde giden aracı solarken Mercedes arabası stop etmiş. Benzini bitmiştir Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201214 yıl comment_48027 benimde f3 üm var ve ben bunu eleştrince tepki oluyor anlamadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201214 yıl comment_48032 benimde f3 üm var ve ben bunu eleştrince tepki oluyor anlamadım Tepki eleştiriye değil ki..Tövbe çok sorunluymuş sözüne... Yani siz mutlu olun diye uğraşıyoruz... Sadece sorun başlıklarında görüyoruz sizi...Hal böyle olunca insan üzülüyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201214 yıl comment_48033 Objektif eleştirsen hiç tepki olmaz diye düşünüyorum, Mesela Bora bey de eleştiriyor, bende eleştiriyorum, hatta Cem Boneval dışındaki bütün Focus 3 kullanıcıları bazı şeyleri eleştiriyor, ama objektif olarak eleştiriyoruz, Sorunların saçma sapan olduğundan bahsetmişsin, tek tek bütün markaları dolaşmak lazım, eminim bahsettiğimiz "yamuk monte edilmiş kaporta aksamları tüm markalarda vardır. Sonuçta bu makineleri de bir makine üretiyor ve bu kadar yüksek sayıda üretilirken bazı aksaklıklar olacak, aracınızı kendi sınıfında araçlar ile kıyaslayın, örneğin Fluence de bu fark daha da bariz, hatta plastik aksam ile metal aksam arasında boyada ton farkları bile çok bariz, sonra fiat lineanın cam kenarlarındaki krom aksamları, resmen sonradan silikonla yapıştırılmış gibi (belkide gerçekten öyle,) bunun gibi ufak sorunlara saçma sapan demek çok ağır olmuş bence... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201214 yıl comment_48040 dahga eleştirmiyorum tamam Boşver abicim sen takma kafana. En nihayetinde arabadır Bozma moralini focusun tadını çıkar Gel konuya neşemize bakalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201214 yıl comment_48044 Benim anlamadığım şey kaputun ayarsız olması sorunmuymuş? Neden? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201214 yıl Yazar comment_48052 Kaputun ayarsız olması değil olay Mertol,bagaj kapağının aşağı düşmesi ve senin kafanı vurman sorun..Bagaj kapağının bir tarafının öbür taraftan hafif açık monte edilmiş olması ise hafif kusur belki ama sorun değil..Ha bagaj kapağının montajından kaynaklanan su sızdırma,kapanmama gibi bir durum oldaydı bunu sorun sayabilirdik..Benim sorun olarak görüp konu açmama neden olan durum,bagaj kapağının yokuş aşağı durumdayken aşağı düşmesi... Bu arada açtığım konuyu başka konuşmalarla dağıtmayın lütfen...Aksi halde yazdıklarınızı yönetime şikayet etmek zorunda kalacağım haberinizde olsun.... Şubat 9, 201214 yıl Bora A. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201214 yıl comment_48057 İyide kafasına bagaj kapağı çarpan sensen bu gayet doğalki.. Alırsan çin malı araba böyle olur işte.. Bak benim has be has alman kurdu kırması olan HB focusumun bagaj kapağı falan düşmüyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201214 yıl comment_48058 Bu arada açtığım konuyu başka konuşmalarla dağıtmayın lütfen...Aksi halde yazdıklarınızı yönetime şikayet etmek zorunda kalacağım haberinizde olsun.... Sen foruma girmek için velinden izin aldınmı ki? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201214 yıl Yazar comment_48060 İyide kafasına bagaj kapağı çarpan sensen bu gayet doğalki.. Alırsan çin malı araba böyle olur işte.. Bak benim has be has alman kurdu kırması olan HB focusumun bagaj kapağı falan düşmüyor.. Ya Mertol,neden senin maraba Focusun Almanda benim çin kardeşim,hayır,bir kol dayaması bile olmayan,deri direksiyon simidi bile sonradan monte araban alman malı olsa ne yazar zaten,tırt senin araban...ehehehehe... Sen foruma girmek için velinden izin aldınmı ki? Yok onları kandırdım uyuyorum diye ben karanlıkta gizliden yazıyom yorganın altından..ehehehehe.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201214 yıl comment_48061 Ya Mertol,neden senin maraba Focusun Almanda benim çin kardeşim,hayır,bir kol dayaması bile olmayan,deri direksiyon simidi bile sonradan monte araban alman malı olsa ne yazar zaten,tırt senin araban...ehehehehe... Bak işte hala çözememişsin.. Alman nedir? Tümüyle rasyonel düşünen tamamen fonksiyonları ile ilgilenen adamdır. öyle ıncık cıncıkla fazla ilgilenmez. Fiyat / Kazanım oranına bakar, en verimli hangisi ise gider onu alır.. İşte benim araba ondan ötürü alman kırması.. Tam alman diyemem zira kendimle çelişmiş olurum. Ama ilk mesajımda da alman dememişim. Alman kurdu kırması demişim.. çinli nedir? elindeki mamulü kalitesine standardına falan bakmadan süsleyip püsleyip janjanlı renklerle tüm dünyaya kakalayandır. İşte onun için senin araba çinçon.. Sonradan ıncık cıncık takmak konusunda senin diyeceğin birşey yok. Göstergeni çıkarttıysan bilemem tabi.. Yok onları kandırdım uyuyorum diye ben karanlıkta gizliden yazıyom yorganın altından..ehehehehe.... Ulen ne tommiks okurduk beee... Bu arada alman çinçon falan dedikte, gelen SYNC zımbırtıları çok komik. Ana ünite amerikan malı, bluetooth modül meksika, dokunmatik ekran çin malı.. Tuşların bulunduğu Sony (sözüm ona japon markası) ön panel ise Portekizde üretilmiş.. Şubat 10, 201214 yıl Mertol Kip tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın